Головна Мапа сайту Контакти
RSS
27 січня 2009
Один день. Світ

США готуються до Оскара

21:08

У США зазирнули у майбутнє. За місяць до вручення Оскарів там уже знають, яким буде урочистий бал після церемонії. Якщо йдеться про оформлення, то тут переважатимуть азійські мотиви. Наприклад, на балу можна буде знайти карликові японські деревця - бонсай, чи сади каміння. Із обраного  меню - кухарі звертають увагу на тушковані реберця під томатним соусом і овочеві різотто. Нагадаю, сама церемонія вручення оскарів має відбутися двадцять другого лютого.

А далі мова піде про оскароносні родини Голівуду. Одна з найзнаменитіших кіно-династій - династія Фонда. Акторський талант там передавався через гени. На кіноекранах різних епох сяяло не одне покоління Фонда. А наймолодша з зіркової родини - красуня та модель Бріджит - сьогодні святкує 45-ту річницю. За свою кар’єру вона отримала два золотих Глобуси та премію Еммі. Більше знає Олександр Николишин.

Фонди - династія одного з найславетніших американських акторів

Одну із найбільших акторських династій заснував Генрі Фонда. Дворазовий номінант Оскара він входить до шістки найславетніших американських акторів. А його діти Пітер та Джейн за свої акторські кар’єри зібрали близько десяти кіно нагород та номінацій й обоє досі продовжують успішно зніматися. А правнука Генрі та дочка Пітера - Бріджит Фонда не лише актриса, а ще й знаменита модель.

Беррімори - королівська акторська династія

Королівська акторська династія - так ще називають Берріморів. Вона не переривається ось уже чотири покоління, а кількість її акторів перевалила за десяток. Найбільш зірковим вважається друге покоління династії - Етель Берімор та її два брати - Лайонел і Джон. Останнього, завдяки гострим рисам обличчя назвали видатним профілем, а ще вважають показовим прикладом поєднання геніальності й безпутства. Схоже, що зовнішність та складний характер Джон Беррімор передав і своїй внучці Дрю Беррімор, яка прославилась завдяки пристрасті до наркотиків та алкоголю ще до того, як зажила акторської слави.

Дугласи - молода голівудська династія

Дугласів можна назвати відносно молодою Голівудською династією. Її започаткував син білоруських емігрантів, володар Оскара, письменник та громадський діяч - Керк Дуглас. А по-справжніму знаменитою її зробив його син Майкл. Він одружений з іншою Голівудською актрисою - Кетрін-Зета-Джонс, разом з якою складає одну з найбільш популярних зіркових пар Голівуду. Надією ж на продовження акторського роду Дугласів є старший син Майкла - Камерон. Разом з батьком та дідусем він з’явився у стрічці "Сімейні цінності", вони зіграли успішну Нью Йоркську династію.

Телепрограма