Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

На території зруйнованого храму під Донецьком відбуваються аномальні явища

На території зруйнованого храму під Донецьком відбуваються аномальні явища

6 травня 2010 | 14:54

Після того, як Свято-Олександро-Невський храм почали відновлювати, там почали траплятися дивні речі - не слухається техніка, стіни випромінюють сяйво, одужують люди.

Свято-Олександро-Невський храм у Авдотьїно підірвали в сталінські часи войовничі атеїсти. Від церкви залишився тільки фундамент, при розчищенні якого минулого року знайшли склеп з похованнями будівельників цього храму і засновників села Авдотьїно: ад'ютанта легендарного генералісимуса Олександра Суворова генерала Данила Мандрікіна і його брата.

Коли їх останки впізнавали в обласному бюро судово-медичних експертиз, то всі рентгенівські знімки виявилися засвіченими! Вражені цим експерти не змогли пояснити, як таке могло трапитися.
Такі ж нез'ясовні явища відбувалися і в самому склепі храму. Траплялося, що у фотографів, які спускалися туди повністю заряджений фотоапарат переставав знімати і сигналізував про те, що батарея розряджена. Коли ж вони піднімалися на поверхню, то цифровик знову починав працювати.

Ті ж, кому вдалося зробити знімки склепу, дивувалися тому, що на всіх кадрах плити фундаменту світилися синім кольором. Таким же синім ставав і досі сірий щебінь, яким засипали дно склепу. За словами координатора будівництва В'ячеслава Журавльова, коли фотографуєш стіну фундаменту, то на ній часто виникає промінь світла, що йде вгору. Не тільки він, але і багато місцевих жителі говорять, що не раз бачили, як руїни храму випромінюючи синє сяйво.
- Взагалі тут постійно трапляються чудеса, - говорить Журавльов. - У цьому святому та намоленому місці люди починають мінятися і видужувати як від духовних, так і фізичних хвороб. А коли ми закрили склеп зверху плитами, то, як сказав мені начальник облДАІ, на трасі Донецьк-Старобешево, що проходить поряд, майже перестали відбуватися аварії, а раніше це місце мало славу якоїсь аномальної зони - тут постійно траплялися страшні ДТП, ледве чи ні кожні два-три дні хто-небудь гинув. Скільки триватимуть ці дивні події і як їх пояснити, поки ніхто пояснити не може.

Телепрограма