Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

НЛО над Киргизиєю

НЛО над Киргизиєю

1 липня 2010 | 15:58

30 червня пізно ввечері над киргизькою столицею з'явився непізнаний літаючий об'єкт.

Схожий на комету об'єкт летів із заходу на схід, залишаючи після себе циліндричний шлейф, що світився . Через кілька хвилин стався спалах і "голова" об'єкта відокремилася, так, що шлейф залишився позаду неї. НЛО полетів далі, все так само залишаючи слід, але вже менш широкий, промені йшли як ніби в чотири боки від нього. Через якийсь час НЛО зник з поля зору.

Приблизно в цей же час (19:35 ) з Байконура в Казахстані стартувала ракета-носій "Союз" з космічною вантажівкою "Прогрес" до Міжнародної космічної станції. Однак експерти заперечують ймовірність того, що бішкекчане спостерігали політ ракети - ракета була запущена в протилежний від Киргизії бік.

Аналогічно приблизно в той же час безліч НЛО спостерігали з території Азербайджану. Директор Шамахінської астрофізичної обсерваторії Ейюб Гулієв, коментуючи інформацію про появу в небі над Абшероном НЛО, зазначив наступне:

"З боку нашої обсерваторії НЛО помічено не було. Для того, щоб стверджувати, що це були непізнані літаючі об'єкти, необхідно мати на руках вагомі докази.

Це могло бути і атмосферне явище. Тим не менше, для роз'яснення цієї ситуації насамперед слід провести ретельний аналіз на основі зібраних матеріалів ".

Нагадаємо: у грудні 2009 року над Норвегією був зафіксований непізнаний літаючий об'єкт штучного походження, який рухався по спіралі, а потім зник. Місцева преса назвала його "російською ракетою". Оскільки на початку грудня очікувався черговий випробувальний пуск "Булави", виникла версія, що норвежці побачили саме її.


 

Телепрограма