Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

У Китаї закрили аеропорт через появу в його зоні НЛО

У Китаї закрили аеропорт через появу в його зоні НЛО

8 липня 2010 | 14:02

На годину був закритий аеропорт Сяошань в місті Ханчжоу східної китайської  провінції Чжецзян через появу в його зоні невпізнаного літаючого об'єкта (НЛО), повідомили в четвер місцеві ЗМІ.

Як поінформував журналістів представник аеропорту, НЛО був помічений близько 21:00 за місцевим часом (17:00 за українським) у середу. У зв'язку з цим всі рейси, що слідували в Ханчжоу, були направлені у сусідні аеропорти.

Після оголошення про причину затримки вильоту і посадки рейсів всі пасажири, що були в аеропорту  висипали на вулицю, проте розгледіти НЛО не змогли, повідомляє "Інтерфакс".

Представник аеропорту пояснив журналістам, що НЛО можна було бачити тільки за допомогою приладів. Через годину після закриття аеропорт повернувся до нормальної роботи. Розпочато вивчення обставин.

Треба відзначити, що зустрічі з "інопланетянами" в аеропортах вже фіксувалися, однак раніше до них намагалися не привертати підвищеної уваги.

Так, у 1992 році два диспетчери лондонського аеропорту Heathrow повідомили, що бачили великий об'єкт трикутної форми чорного кольору, який спочатку не рухався, а потім полетів. Про це стало відомо лише після того, як минулого року були розсекречені відповідні матеріали міністерства оборони.

А в 1991 році у цьому ж аеропорту літак авіакомпанії Alitalia ледве не зіткнувся з непізнаним літаючим об'єктом. На підльоті до аеропорту пілоти помітили об'єкт, що нагадує за формою ракету, який пролетів поблизу їхнього лайнера. Ні цивільні фахівці, ні військові так і не змогли визначити, що це був за об'єкт.

Телепрограма