Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

Загадкова дірка з'явилася посеред столиці Гватемали

Загадкова дірка з'явилася посеред столиці Гватемали

13 липня 2010 | 13:11

Жителі столиці латиноамериканської Гватемали, міста з однойменною назвою, спостерігають незвичайну пригоду.

На тлі урагану "Агата", що забрав життя більш ніж 179 людей у країнах Центральної Америки, в Гватемалі безпосередньо посеред міської забудови утворилася велика, глибока дірка в землі. Але найдивовижнішим є те, що вона абсолютно геометрично досконала за своєю формою.

Зображення демнострують, що діра має геометрично правильні форми - круглий периметр та вертикальні циліндричні стінки . Її глибина приблизно становить в 20 м.

На місці, де утворилася аномальний "жолоб", до цього стояла триповерхова промислова будівля, яка внаслідок цього загадкового явища несподівано зникла. До цього часу не відомо, куди саме вона поділася. Є припущення, що причиною виникнення аномалії стало опускання ґрунту та сильні дощіі, які характерні клімату Гватемали.

Але все ж таємницею залишається те, як саме опади змогли утворити настільки геометрично правильну заглибину. До того ж на дні дірки так і не було знайдено уламків будівлі, що стояла на тому місці. Дослідники припускають, що у випадку ймовірного опускання ґрунту можна було б виявити "зниклий" будинок на дні криниці.

rnd.cnews.ru 

Телепрограма