Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

Британська пара, якій довго не щастило, все ж побралася

Британська пара, якій довго не щастило, все ж побралася

19 липня 2010 | 14:26

Церемонія одруження 50-річного Пола Кессіді і 30-річної Вільми, жителів графства Лестершир, спочатку пішла не так, як планувалося.

За кілька годин до початку церемонії Кензі, півторарічний син племінниці Пола, раптово посинів і перестав дихати. Після того, як бабуся малюка зробила йому штучне дихання, хлопчик був доставлений до лікарні.

Через деякий час, коли наречений і наречена були вже в декількох кроках від вівтаря, на вулиці пролунали крики: 76-річна мати Пола, Христина, втратила свідомість, не дійшовши до церкви.

Серед гостей знову замиготіли білі халати фельдшерів, а  Христину відвезли до клініки.

Молоді не встигли обмінятися обручками, як допомога стала потрібна одній з жінок, присутніх на церемонії: вона раптом отримала звістку про те, що її батько помер. Скориставшись метушнею, двоє дітей Пола і Вільми, 18-місячний Кріс і 7-річна Саїда, побилися, сильно травмувавши один одного.

Незважаючи ні на що, нареченому і нареченій вдалося одружитися в цей день. Вранці Христина і маленький Кензі були виписані з лікарні. Восени Пол і Вільма мають намір відправитися у весільну подорож у США і сподіваються, що за час їхньої відсутності вдома не станеться нічого надприродного.

newsru.ua 

Телепрограма