Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

Боснієць влаштовує виставку метеоритів, що впали на його будинок

Боснієць влаштовує виставку метеоритів, що впали на його будинок

20 липня 2010 | 17:12

За словами Радивила Лаіча, перший метеорит впав на дах його будинку в 2007 році. Після цього випадку камені падають або на сам будинок, або на прилеглу до нього територію регулярно.

Фахівці з Державного університету Боснії підтвердили, що всі тіла, які впали на будинок Лаіча, мають космічне походження. Тим не менше, вчені не змогли пояснити, чому метеорити так часто падають на будинок боснійця.

"Я абсолютно впевнений, що це інопланетяни тероризують мене. Вже не знаю, чому я їм так насолив. Ви ж розумієте, що метеорити не можуть падати шість разів на одне і те ж місце, тому можна з упевненістю говорити про навмисность того, що відбувається", - заявив Лаіч.

Метеорити падають на будинок боснійця тільки у негоду. За словами Лаіча, щоразу, коли йде дощ, він турбується, як би інопланетяни не скинули на його будинок черговий метеорит.

Нещодавно боснієць встановив захисне покриття над будинком, щоб уберегти дах від майбутніх атак. Лаіч зміг оплатити покриття даху, продавши один метеоритів університету в Нідерландах.

Боснієць вже став місцевою знаменитістю: його часто просять показати метеорити, і тому він і вирішив організувати у себе вдома невелику виставку.

Лента.ru

Телепрограма