Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

У Крим туристів заманюють містикою

У Крим туристів заманюють містикою

22 липня 2010 | 11:24

Жителі курортних селищ Криму вигадали дивний спосіб для заманювання відпочиваючих. Вони малюють в лісі на каменях і приморських скелях містичні символи в надії, що приїжджі захочуть побачити "привіти з минулого".

Археологи заявляють, що подібні витівки вводять людей в оману, а вчених збивають з істинного шляху в розгадці стародавніх таємниць.

Кримька преса згадує про те, що в лісі за три кілометри від Алушти на камені проявився образ жінки. Його виявив житель села Запрудне Микола Ніконоров з дружиною.

"Ми з дружиною гуляли в лісі, неподалік від будинку. І раптом ніби відчули на собі чийсь погляд. Підійшли ближче до одного з величезних валунів і ледве не впали: з каменя на нас дивилися великі розкосі очі!"-розповів він.

Чоловік каже, що очі у стародавнього лику монголоїдного типу, губи пухкі, схожі на африканські. Микола багато разів гуляв у цьому лісі й раніше, та не бачив малюнка на камені. Він хотів забрати знахідку додому, але камінь йому не вдалося підняти.

Історики твердять, що знахідка не має історичної цінності і є звичайною підробкою, яких зараз з'являється надзвичайно багато.

Телепрограма