Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

5 найкращих місць для зустрічі з НЛО

5 найкращих місць для зустрічі з НЛО

22 липня 2010 | 17:22

 
Пуерто-Ріко 

Якщо більшість островів Карибського басейну відомі лише завдяки своїм пляжам, то на Пуерто-Ріко варто відправитися і заради зустрічі з інопланетянами. Невідомі науці літальні апарати стрімко проносяться по небу і стріляють в повітря різнокольоровими вогнями. Зазвичай вони з'являються в Ель-Юнке. Тому тропічні ліси на північно-східному узбережжі стали Меккою для уфологів з усього світу.

Остання поява НЛО: 23 січня 2010 пара місцевих мешканок - дівчинка і її тітка - побачили "тарілки", що летять та стріляють.

 

Сочі, Росія 

У майбутній столиці Зимових Олімпійських ігор не так давно з'явився новий вид спорту - полювання на НЛО. Вже зафіксовані сотні випадків зіткнень з незрозумілими явищами, а один з них навіть вдалося зняти навідеокамеру: щось пролітає над містом на величезній швидкості і ховається під водою. За спостереженнями дослідників, особливою енергетикою володіє гора Битха. На їхню думку, саме там і знаходиться база прибульців, що працює як шлюз між світами. 

Остання поява НЛО: у цьому регіоні відомо чимало зустрічей з об'єктами, що відбулися в попередні роки, проте уваги заслуговують й інші області Росії. У грудні 2009 року очевидці побачили і зняли НЛО пірамідальної форми над Кремлем у Москві.

Уїлтшир, Великобританія

Важко сказати, що найбільше приваблює туристів і дивує місцевих жителів у цьому тихому сільському куточку Англії: кам'яні брили Стоунхенджа, пульсуючі небесні вогні або таємничі звуки, що доносяться з неба. Особливо часто мисливці за НЛО приїжджають у городище-обсерваторію "залізного віку" Клей-хілл і в Кредл-хілл.

Остання поява НЛО: 20 лютого 2010 року в Хілпертоне жінка спостерігала великий безшумний низько летить НЛО з двома білими вогнями.

 

Мехіко, Мексика

Цілу ескадру дивних об'єктів пощастило побачити тим, хто опинився в мексиканській столиці 11 квітня 2005 року. У другій половині дня свідками дивного явища стали тисячі людей: спочатку сім, а потім і пара сотень сфер заповнили небо і почали виконувати дивні маневри. Таємничі апарати з'являлися над Мехіко вже давно, однак не в такій кількості. Місцеві жителі назвали цей парад НЛО "мирним вторгненням".

Остання поява НЛО: 13 грудня 2009 над містом був помічений "небесний черв'як".

 

Гора Адамс, Вашингтон, США

Джеймс Гілліленд, що заснував товариство Контактів з позаземним розумом, з 1986 року приймає у себе на ранчо біля підніжжя гори всіх охочих доторкнутися до світу непізнаного. Ніхто не залишається розчарованим: нез'ясовні вогні регулярно влаштовують на небі справжнє шоу. А одного разу над землею з'явилися цілих 50 неопізнаних об'єктів. До речі, саме після зустрічі з дивним явищем біля гори Адамс в 1947 році пілот Кеннет Арнольд вперше вжив вислів "літаюча тарілка".

Остання поява НЛО: 4 липня 2009 року учасники Всесвітньої конференції з питань контактів із позаземним розумом побачили на небі літаючі трикутники.

turist.rbc.ru

 

Телепрограма