Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

Ісуса Христа... клонують!

Ісуса Христа... клонують!

13 вересня 2010 | 12:47

Світ приголомшили наукові дослідження, які довели, що кров на християнських святинях - Туринській плащаниці, Туніке Аржантоя і Сударіуме Ов'єдо - належить до однієї і тієї ж рідкісної групи.

Усі дослідження проводилися в рамках науково-документального фільму "Чи можна клонувати Христа?", який знімав відомий французький режисер Ів Буассе.

Буассе отримав дозвіл на аналіз плям крові на зазначених святинях від церковної верхівки. Він показав, що кров належить рідкісній групі АВ (IV група крові), а її носії проживають в основному на території Палестини, Сирії, Йорданії і в деяких районах Туреччини.

Група АВ настільки рідкісна, що сьогодні, наприклад, з усього багатомільярдного населення Землі її мають менше 1,5 млн осіб.

В плащаницю, яка зберігається в Турині, тіло Христа було загорнуто відразу ж після зняття з хреста. Туніка, яка знаходиться в церкві святого Дениса у передмісті Парижа - Аржантой, була на Христі під час Його хресного ходу на Голгофу. Сударіум з собору Спасителя в іспанському місті Ов'єдо накривав голову Христа під час укладення в труну.

mobilnik.ua

Телепрограма