Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

80 тисяч кіл навколо "Камп Ноу"

80 тисяч кіл навколо "Камп Ноу"

20 вересня 2010 | 15:38

Йоган Пуч - відданий вболівальник "Барселони" переконаний, що якщо об'їхати стадіон "Камп Ноу" на своєму старенькому Citroen 2CV, пофарбованому у кольори блаугранас п'ятдесят разів на день - "Барса" неодмінно переможе. Ритуал зародився, коли батько Йогана придбав автомобіль у 1973 році і взяв сина прокататися навколо клубного стадіону "Барселони". Тієї самої ночі "Барса" на "Сантьяго Бернабеу" перемогла мадридський "Реал" 5:0, вперше за 18 років.

Так зародилася сімейна традиція. Раз на тиждень батько із сином неодмінно об’їжджали "Камп Ноу", як то кажуть, "на фарт".

У 2002 році батька не стало, Йоган вирішив не обмежувати себе одним колом й збільшив кількість кіл до 50 і неодмінно кожного дня. Зараз Йоганові 42 роки і він щодня здійснює цей незвичайний ритуал. Ідея проста: чим більше кіл, тим кращий результат клубу.

На сьогоднішній день на його рахунку більше 80 тисяч кіл. Цей ритуал, за словами самого Йогана, нагадує йому про батька. Адже Пуч-старший, будучи власником тютюнової фабрики, не мав можливості проводити із сином багато часу й їхні щотижневі рандеву навколо "Камп Ноу" були рідкісними хвилинами близькості батька й сина.

Ця історія так би й залишилися непоміченою, якби не інший Йоган. Ні не Кройфф, як багато хто міг подумати, а Йоган Крамер - голландський режисер, який вирішив розповісти цю дивовижну історію мовою кіно.

sports.ru

Телепрограма