Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

Різнокольорові близнюки пішли до школи

Різнокольорові близнюки пішли до школи

1 жовтня 2010 | 18:37

Сестри з різним кольором шкіри відзначили свій перший день у школі (у західних країнах у 4-х річному віці діти вступають до закладу за типом старшої групи дитячого садка, яку називають школою).

Близнята, яких при народженні не можна було відрізнити один від одного, з плином часу ставали все більш несхожими. Володіючи практично ідентичними рисами обличчя, їх шкіра і колір волосся з кожним днем різнилися все сильніше.

Відзначившии в липні свій четвертий день народження, Марція і Міллі, яких тепер можна з легкістю розрізнити за кольором шкіри, відправилися в школу в перший раз.

42-річна мати дівчаток Аманда розповіла, що тепер вчителі та вихователі не можуть повірити, що дівчатка - ідентичні близнята.

Марція успадкувала від матері блакитні очі й волосся золотого кольору, у той час як Міллі стала темношкірою, як і її батько.

- Коли дівчатка росли, Міллі була дуже-дуже скромною і завжди всіх соромилася, але останнім часом вона ніби розкрилася, - повідомила Аманда. - Марція ж завжди легше йшла на контакт. З часом шкіра Міллі стала темніти, а волосся ставало все більш хвилястими, Марція ж залишилася світловолосою.

Аманда і Майкл зачали дочок штучним шляхом. За словами лікарів, випадок з ідентичними близнюками з різним кольором шкіри випадає один на мільйон.

Телепрограма