Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

В Австралії коала зайшла до бару, щоб перечекати шторм

В Австралії коала зайшла до бару, щоб перечекати шторм

19 листопада 2010 | 15:00

Маленька коала викликала справжній переполох у барі "Марлін" на острові Магнетик в Австралії, вирішивши перечекати там шторм і поспати.

Незвичайний відвідувач несподівано зайшов в бар, наблизився до власника Кевіна Мартіна і потім піднявся на дерев'яну жердину над барною стійкою. Нагорі пухнастий гість влаштувався зручніше і відразу ж заснув.

"Я попросив у нього паспорт, - жартує бармен. - Але він нічого мені не пред'явив, тільки насупився трохи, обійшов навкруги барну стійку і поліз на жердину. Він ліг, спустив лапи вниз і заснув, насолоджуючись музикою і приємною атмосферою нашого бару".

Відвідувачі закладу були дуже здивовані і раділи, як діти. Багато хто почав фотографувати коалу та телефонувати своїм друзям, щоб ті приїхали і подивилися на це диво.

Незважаючи на те, що ніхто не був проти візиту тваринки, Мартін все одно викликав фахівців, що займаються охороною дикої природи. Вони забрали тварину з бару заради його власної безпеки.

Власник бару вирішив, що коала зайшла в його бар, щоб перечекати шторм:

"Було таке відчуття, що, до того як зайти до нас, він деякий час тинявся навколо і, мабуть, сам не зрозумів, як опинився всередині, - говорить Мартін. - Але, здається, йому у нас сподобалося".

Пізніше рідкісну тварину випустили на волю в тому місці острова, де живе здорова, повноцінна популяція коал. Відомо, що за межами острова Магнетик коали знаходяться на межі вимирання.

Джерело:  L!fe NEWS

Телепрограма