Головна Мапа сайту Контакти

Надприродні новини

На стіні храму Святого Миколая з'явився образ чудотворця

На стіні храму Святого Миколая з'явився образ чудотворця

26 листопада 2010 | 17:02

Мешканці містечка на Львівщині вже декілька днів лише цю новину обговорюють: на стіні храму Святого Миколая раптом з'явилося обличчя чудотворця! Причому це сталося 19 листопада - рівно за місяць до свята Святого Миколая.

Про дивне явище мені після служби повідомила одна прихожанка, – говорить настоятель церкви батько Назарій. – І дійсно: на стіні між двома вікнами – саме там, де повинна була висіти храмовая ікона Миколи-чудотворця! – виявився силует святого. Я розглянув його плече, голову і митру. Спочатку все це виглядало, як мокра пляма (у нас в храмі зараз йдуть будівельні роботи), але коли воно висохло, силует став видний ще чіткіше. Його помічають всі, хто приходить сюди.

Чутки про диво швидко поширилися по окрузі, і дуже скоро в церкву стали приїжджати люди навіть з інших областей – Тернопільської, Івано-франківської. Тепер тут справжнє місце паломництва.

- Ми чекаємо приїзду комісії з Управління у справах релігії, – пояснив батько Назарій. – А якщо станеться диво зцілення, тоді це явище навіть можуть канонізувати.

Храм Святого Миколая – колись один з найкрасивіших храмів дерев'яної архітектури – згорів в 1945 році. Уціліла лише велика кам'яна дзвіниця. Відбудовувати церкву з нуля почали в 1996 році. І лише цього року будівництво закінчили і зайнялися обробними роботами. Перше богослужіння відбулося 11 листопада.

Телепрограма