Головна Мапа сайту Контакти
RSS
27 серпня 2009
Один день. Спорт

Доля Шевченка у "Челсі" невизначена

21:03

Якщо із Дмитром Чигринським все більш-менш зрозуміло, то у майбутньому Андрія Шевченка - одні знаки питання. Хмизу у вогонь підкинув тренер "Челсі" Карло Анчелотті. Італієць відмовляється вносити нападника збірної України до заявки Ліги чемпіонів. Це означає - у головному клубному турнірі, принаймні за "Челсі", українець не зіграє. Більше європейського футболу - у спортогляді Дмитра Євчина.

Сміх крізь сльози. Третій бомбардир в історії Ліги чемпіонів не потрібен "Челсі" у цьому турнірі. Шевченко поступився місцем у заявці і Дрогба, і Анелька, і навіть 19-річному англійцю Діну Старріджу. У тренера "Челсі" Карло Анчелотті щотижня новий план використання Шевченка. Нещодавно італієць переконував, що в Андрія є майбутнє в його команді. Тепер Карлето власноруч викреслив Шевченка з єврозаявки. Єдиний шанс пограти за "аристократів" у Андрія з'явиться у новому році. У січні на Кубок африканських націй поїдуть Дрогба і Калу. Лише тоді українець може знадобитись "Челсі".  

У мадридському "Реалі" тривають голландські репресії. Слідом за Веслі Снейдером іспанський клуб покине Ар'єн Роббен. Головний претендент на півзахисника - мюнхенська "Баварія". Німці підтвердили, що ведуть переговори із "Реалом", проте до їхнього завершення ще далеко. Як завжди, уся справа у грошах, а точніше у їхній кількості. "Баварія" пропонує 25 мільйонів євро. "Реал", звісно, хоче більше. Адже два роки тому мадридці заплатили за Роббена лондонському "Челсі" на 11 мільйонів євро більше. На якій сумі зійдуться гранди - поки невідомо, проте у "Реалі" Роббен точно не залишиться.   

"Манчестер Сіті" не втомлюється купувати і презентувати новачків. Тепер "городяни" представили аж двох. Це довгоочікуваний Джолеон Лескотт з "Евертона" та ветеран "Барселони" - Сільвіньйо. За Лескотта власники "Сіті" розщедрились на 25 мільйонів євро, натомість бразилець Сільвіньйо дістався задарма. У нього завершився контракт з "Барсою", і 35-річний захисник став непотрібний каталонцям.

Марк Г'юз, головний тренер ФК "Манчестер Сіті":

- Сільвіньйо - переможець Ліги чемпіонів, тому його перехід важливий для нас у плані психології. "Манчестер Сіті" формує імідж великого клубу. Своєю чергою Джолеон Лескот - кращий центральний захисник Прем'єр-ліги. І сподіваюсь, залишатиметься таким ще багато років.

Телепрограма