Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Назви шоу! Завітай до Бахматова та Кузьми!

Назви шоу! Завітай до Бахматова та Кузьми!

12 жовтня 2009 | 22:50

Щонеділі о 23:20 на К1 з вами Кузьма (Скрябін) та Максим Бахматов - цілком таємно,  дуже інформативно, неймовірно смішно! У новонародженому гумористично-аналітичному шоу, яке... ще не встигли назвати.

Подивіться прем'єрний випуск на нашому сайті, і дайте гідну назву такому "гаражному" гуморові та "псевдо-недо-аналітиці"! У найпершому випуску глядачі К1, зокрема дізналися:

Чому Медведєв відмовився зустрічатися з Ющенко? Які таланти в Арсенія? Дізналися про найчеснішого кандидата Єгора Лупана та нове диявольське число від нацбанку!

На гаражі в Кузьми та Бахматова тривала гостра гумористично-аналітична дискусія. Думки висловили "співучі труси", Василиса Фролова та людина, схожа на Обаму.

У другому випуску, 1 листопада, на гараж завітали поважні гості. Червоненко з дамою говорили про секс та політиків, співаків з "Ю" у серці і баблом у кишенях. Також несподівано в популярного "кандидата" у президенти з'явився сильний конкурент, якого бояться навіть водії маршруток! "Швидше! Вище! Сильніше!" - нова рубрика спортивних новин від  Борі Моісеєва! Краще дивіться на власні очі..

Як все це обізвати одним словом. BBCCCNN? ПРОZOPPО? Погляд :)? Баракобами? Мандейлайфшоу? Pogovny?

Впевнені - ви знаєте краще!

Надіслати свою назву

Кузьма та Бахматов оголосять переможця в одному з випусків та запросять стати гостем програми!

Назви шоу! Стань його гостем!  Впиши себе в історію ТБ!

Чекаємо на ваші варіанти до 10 листопада

Телепрограма