Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

5 історій про дітей, від яких ви посміхнетесь

5 історій про дітей, від яких ви посміхнетесь

22 лютого 2022 | 15:07

Здається, в цьому світі немає нічого більш чарівного і нескінченно зворушливого, ніж маленька дитина. Безпосередність, відкритість до всього нового і уява допомагає їм ніколи не сумувати. Переконайтеся в цьому, прочитавши кілька коротких смішних історій, якими батьки ділилися в мережі:

• Коли мій брат пішов до дитячого садочку, він подружився з хлопчиком на ім'я Джеремі. Вдома він розповідав про те, який класний і веселий його друг Джеремі. Та коли ми зустрілись з ним, то побачили, що він був у інвалідному візку. Дорогою додому ми запитали брата, чому він не сказав нам, що Джеремі - інвалід. А брат просто відповів: "Тому що це не важливо".

• Коли моїй молодшій донечці був рочок, я побачила, як вона смокче флакон із зеленкою. Яким чином вона дістала цей флакон - загадка. У паніці дзвоню лікарю.

- Що робити? Мала напилася зеленки!

  Лікар:

- Як дитина виглядає, що робить?

- Посміхається зеленими губами, висовує зелений язик крізь зелені зуби... Що робити ???

  У слухавці істеричний сміх лікаря:

- ФОТОГРАФУЙ!!!

• Почав бігати вечорами. Під час бігу застосовував свій стиль дихання, голосно видихаючи свистячим звуком після кожного другого вдиху. На третій день за мною вже бігла юрба дітей і гралася в паровозик...

• Рольові ігри. Маші, приблизно, два рочки. Мама у нас - коза, Марійка, звичайно ж, - козеня. Нічого не підозрюючи, тато заходить до кімнати і чує командний голос доньки: - Козел! Налий соку! Бачили б ви його очі...

• В магазині до мене підійшла маленька дівчинка і попросила: "Візьми мене на ручки". Я так і зробила, вирішивши, що вона загубилася. Мала просто обняла мене, а потім зістрибнула. Я з цікавістю дивлюся на неї, а вона пояснює: "Хотіла, щоб ти посміхнулася". Я так і пирснула зі сміху.

Телепрограма