Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Улюблені пісні неповторного Адріано Челентано

Улюблені пісні неповторного Адріано Челентано

29 квітня 2016 | 12:31

"- Широкоплечий, засмаглий, темні очі, вольове підборіддя,
 грецький ніс, проникливий погляд...
- Продовжуйте..."
Х/ф "Приборкання норовливого"

Відомий італійський актор і музикант Адріано Челентано підкорив чимало жіночих сердець своєю харизмою. Глядачі не втомлюються переглядати фільми з його участю багато разів, а його музика викликає в душі найсвітліші та найщасливіші спогади. Касети з його записами заслуховувалися "до дір", під його пісні танцювали на дискотеках і вечірках. Є серед нас й ті, для кого його музика асоціюється з першим коханням, першим поцілунком, початком романтичних стосунків. Для всіх шанувальників прекрасного Челентано цієї неділі на К1 - дві блискучі комедії з ним, "Приборкання норовливого" та "Шалено закоханий", а просто зараз - добірка його найкращих пісень.

1. "Я тебя люблю"

Частина приспіву у цій пісні виконується російською мовою! "Я тебя люблю, я жить без тебя не могу" - ці слова ми пам'ятаємо й досі, хоч з моменту виходу пісні пройшло вже більше 20 років.

2. "Attraverso Me"

Ця пісня була випущена у 1994 році як перший і єдиний сингл з альбому "Quel punto".

3. "Susanna"

Ремікс на пісню голландського гурту "The Art Company". Один з тих випадків, коли кавер-версія стала набагато популярнішою, ніж оригінал. Вийшла вона у 1984 році в альбомі "I miei americani".

4. "La Camera"

Пісня з альбому "Svalutation", який вийшов у 1976 році. Більшість пісень для нього, в тому числі і "La Camera", написав сам Адріано Челентано у співавторстві зі своїми друзями Джино Сантерколе та Лучано Беретта.

5. "Amore no"

У 1979 році Челентано випустив альбом "Soli" - свою першу спільну роботу з Тото Кутуньо. Він став одним з кращих у творчості музиканта, а пісні "Soli", "Amore no" та "Pay, pay, pay" - одними з найулюбленіших слухачами.

6. "Il Tempo Se Ne Va"

Автор пісні, Тото Кутуньо, присвятив її дочці Адріано Челентано - Розіті. Вона вийшла у 1980 році в альбомі "Un po' artista un po' no".

7. "La trappola"

Ще одна композиція з альбому "Quel punto", випущеного у 1994 році. Диск став першим студійним альбомом виконавця після трирічної перерви.

8. "Soli"

Як ми вже згадували, "Soli" - один з найбільш знакових альбомів Челентано. Він протримався на вершині італійського хіт-параду 58 тижнів, тобто, більше року.

9. "Uh ... uh"

Пісня з легендарної кінокомедії "Бінго-Бонго", яка вийшла на екрани у 1982 році. Її основна тема - дбайливе ставлення до тварин.

10. "Non E"

Кінець 70-х-початок 80-х - один з найбільш плідних періодів у кар'єрі Челентано. У 1979 році він випускає альбом "Soli", а потім протягом декількох років виходять його найкращі фільми - "Приборкання норовливого", "Шалено закоханий", "Туз" і "Бінго-Бонго".

11. "Pay, pay, pay"

Завершує наш хіт-парад ще одна композиція з альбому "Soli" - "Pay, pay, pay".

Телепрограма