Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Осінь в десяти різних країнах світу

Осінь в десяти різних країнах світу

23 жовтня 2017 | 23:45

Палітра осені - чарівна гра різнобарвних кольорів. Саме восени природа стає ще прекраснішою, граючи теплими тонами.

Восени приємно посидіти десь у парку біля води і підвести підсумки літа, що минає, порадіти своїм успіхам, не зупинятися перед невдачами і помріяти про майбутнє.

Хвилинка натхнення: пропонуємо вам здійснити подорож до осінньої казки різних країн світу.

1. Осінь в місті Коувола, Фінляндія

2. Ванкувер, Канада. "Індійське літо" - так самі канадці називають період осені з кінця вересня по кінець листопада. Саме в цю пору року неосяжні ліси цієї прекрасної країни розфарбовуються неймовірними барвами і стають незрівнянно чарівними.

3. Замок Кілчурн, Шотландія

4. Кіото, Японія. До Японії варто їхати не лише навесні в період цвітіння сакури. Осінній Кіото неймовірно гарний: ви зробите тисячі фотографій з видами храмів та інших місцевих святинь на тлі в'янучої природи. Жовті та червоні ажурні різьблені листя японського клена створюють дивовижні композиції та приваблюють до цього міста в другій половині листопада стільки туристів, що здається, їх більше, ніж самого листя.

5. Нова Зеландія - незвичайна країна з унікальною флорою та фауною, самобутньою культурою й особливим кліматом, де пори року приходять навпаки. Осінь настає в березні, коли починаються роботи зі збирання врожаю.

6. Осінь в центральному парку Нью-Йорка

7. Швейцарські Альпи

8. Баварія, Німеччина. Тут все налаштовує на спокій та затишок, і вам навіть хочеться рухатися якомога тихіше, щоб ваші кроки не зруйнували загальну гармонію. Осінь - найкращий час для піших прогулянок і огляду визначних пам'яток!

Баварська земля прекрасна ще й тим, що, насолодившись величчю гірських замків, розташованих на вершині стрімкої скелі, завжди можна зазирнути до якогось невеличкого сільського шинка і відновити сили за допомогою кількох кухлів справжнього баварського пива.

9. Китай. Щорічно восени пляж, який знаходиться в заповіднику Шуантай-Хекоу і розташований на річці Ляохе в Китаї, стає насиченого червоного кольору, що дуже приваблює туристів. Власне, і назва у пляжу відповідна - Червоний пляж Паньцзинь (Panjin Red Beach).

10. Осінь в Україні. "В гостях добре, а вдома краще". Подивіться на ці чудові фото і переконайтеся, що ми потрапляємо в десятку країн, де найкрасивіша осінь. А цього року ще й тепла:)

Телепрограма