Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Неймовірна історія дружби лева, тигра та ведмедя

Неймовірна історія дружби лева, тигра та ведмедя

23 листопада 2018 | 13:10

Льва на прізвисько Лео, тигра Шер-Хана та ведмедя Балу врятували ще в дитячому віці під час рейду в пошуках наркотиків у Атланті. Поліцейські передали їх до центру допомоги постраждалим тваринам "Ноїв Ковчег", де і почалася їхня довга реабілітація. У кожного з них були проблеми зі здоров'ям, але разом вони подолали всі труднощі й стали найкращими і нерозлучними друзями

- Вісім років тому їх конфіскували у місцевих наркобаронів і привезли до нас, - розповідає директор зоопарку Даян Сміт. Вони рано прокидаються і весь час разом: бавляться між собою, купаються в озері. Лео спить майже весь день. - Вони ніколи не б'ються, - каже власниця звіринця Джама Хеджкот. - Іноді, щоб зігрітися, залазять один на одного і так сплять.

Тепер вони живуть на обгородженій ділянці дев'ять квадратних кілометрів, зі струмком, що протікає через цю місцевість, і там вони їдять, сплять, й іноді навіть обіймаються один з одним.

Ведмідь Балу важить 320 кілограмів, є лідером зграї, і це дуже дивує: зазвичай лідером є тигр, але тут – це Балу.

У них навіть існує власний "клуб" - дерев’яна хижа, обкладена сіном зсередини, і з прекрасною верандою зовні, де всі троє часто відпочивають разом.

Влітку вони всі святкуватимуть в "Ноєвому ковчезі" свій 13 день народження.

За матеріалами сайту http://www.boredpanda.com

Телепрограма