Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

5 історій, від яких стане тепліше на душі

5 історій, від яких стане тепліше на душі

7 травня 2021 | 10:17

• Аптека. Сміючись, заходять хлопець з дівчиною. Нічого не розглядають і підходять до каси. Хлопець починає шукати в кишенях гроші і безглуздо сміятись, дівчина стискає в руці трояндочку, дивиться на нього і смі'ється не менш безглуздо. Нарешті, в десятій кишені він знаходить потрібну кількість грошей, дає їх аптекарці і каже: - А можна нам два гематогени: один дитячий, а один з горіхами. В цей день аптекарка повірила у кохання.

• Коли я ще кульгав і ходив з паличкою, зайшов якось до школи, де вчиться дочка. Йшли уроки, в коридорах було тихо. Чекаючи дзвінка, я вивчав стенд зі стінгазетою, оголошеннями. Увагу привернула паперова "ромашка" - на її пелюстках учні написали свої бажання, те, чого б вони хотіли найбільше. Було різне: "Хочу комп'ютер... хочу новий велосипед... хочу поїхати до бабусі... хочу, щоб закінчилася світова фінансова криза...". Раптом я побачив знайомий почерк доньки: "хочу, щоб у тата скоріше перестала боліти нога".

• Одного разу в таксі. Історія одного водія. Знаєте, який я щасливий? Якось я віз жінку в лікарню, і розповідав про себе, про сім'ю - у мене троє дітей. І якраз найменша моя дочка перше слово сказала - "тато"!! Вона перша! Хлопці до цього "мама" як на замовлення говорили. Я так захопився розповіддю, що не помітив, як жінка стала плакати. Зупинився, заспокоїв, попросила відвезти назад додому. Як приїхали, дала суму разів у 5 більшу за тариф, стиснула мені руку і сказала, що не зможе таки зробити... аборт. Ось навіщо в лікарню потрібно було... І через рік випадковий виклик - знову той район, знову вона. Віз її з малятком до бабусі в гості, а очі у неї точнісінько, як у мами - зелені-зелені! Такі люди варті того, щоб про них згадували і бажали їм щастя. Це як світлий маячок, коли, раптом, стає темно.

• Сьогодні на вулиці абсолютно незнайома людина поплескала мене по плечу і сказала: "Ти тільки уяви, якби тебе не було, світ був би зовсім іншим".

• Мій тато - найкращий тато, про якого можна тільки мріяти. Для мами він - прекрасний люблячий чоловік, для мене - турботливий батько, який не пропустив жодного мого футбольного матчу, плюс він відмінний господар у домі. Сьогодні вранці я полізла за плоскогубцями в ящик з інструментами батька і знайшла там стару записку. Це була сторінка з його щоденника. Запис було зроблено рівно за місяць до мого народження, в ній говорилося "Я алкоголік з кримінальним минулим, якого вигнали з коледжу, але заради своєї ще не народженої дочки я змінюся і стану кращим батьком у світі. Я стану для неї тим татом, якого у мене ніколи не було." Я не знаю, як він це зробив, але він це зробив.

Телепрограма