Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Як склалося життя чотирьох акторів культового серіалу «Беверлі-Хілс, 90210»

Як склалося життя чотирьох акторів культового серіалу «Беверлі-Хілс, 90210»

31 травня 2021 | 08:35

Нещодавно продюсери зробили спробу перезапустити серіал, запросивши тих же акторів, які тоді зіграли в ньому головні ролі. За їхнім задумом, вони нібито грали самих себе в новому проєкті, що нагадує реаліті-шоу. Але насправді персонажі були наполовину вигаданими. Які справжні факти біографії чотирьох найяскравіших акторів залишилися за кадром - сьогодні в нашій добірці.

А подивитися серіал з улюбленими акторами можна у будні о 15:00 на К1!

Джейсон Прістлі (Брендон)

Джейсон Прістлі, який виконав у серіалі 1990-х років роль Брендона Уолша, в новому проєкті з'являється в образі режисера, одруженого з впливовою публіцисткою, що стала його агентом. Частина цих фактів збігається з подіями в його реальному житті.

Про акторську професію він мріяв з самого дитинства. До 8 років Джейсон знімався в рекламних роликах, а з 9 почав отримувати ролі в кіно. До 20 років у його фільмографії було вже кілька робіт, зокрема, в епізоді культового серіалу «Квантовий стрибок». Але світова слава прийшла до нього лише в 1990-х роках, коли він знявся в серіалі «Беверлі-Хілc, 90210». Він з'явився на пробах за 4 дні до початку зйомок, коли майже всі актори вже були затверджені. Продюсер Аарон Спеллінг побачив Джейсон Прістлі й одразу вирішив взяти його на роль Брендона. І не помилився - цей герой став одним з найпопулярніших в серіалі.

На відміну від свого героя в новому проєкті, актор одружений на простій дівчині - Візажистці на ім'я Наомі. Їхній роман почався після того, як одного разу під час перегонів Джейсон врізався в стіну і отримав серйозні травми. Наомі тоді турбувалася про актора і змогла підтримати в непростий період. Вони одружилися в 2005 році й виховують двох дітей. В наші дні 51-річний Джейсон Прістлі продовжує зніматися в кіно та виступає як продюсер і режисер телесеріалів.

Люк Перрі (Диллан)

Люк Перрі, перш ніж отримати роль Ділана в «Беверлі-Хілc, 90210», змінив кілька професій: він працював продавцем у взуттєвому магазині, співробітником компанії, що виробляє дверні ручки, і навіть асфальтоукладачем. Кілька десятків його кінопроб завершилися повним провалом - в його акторський талант довгий час ніхто не вірив.

У той час Люк Перрі знявся в декількох музичних кліпах і серіалах, але перші його ролі не привернули уваги ні критиків, ні глядачів. На роль Ділана було близько 20 претендентів, і навіть після того, як був затверджений Люк Перрі, керівники телеканалу сумнівалися в правильності цього вибору - вони стверджували, що цей актор абсолютно не відповідає образу, прописаному в сценарії. Однак на його подальшу участь наполіг продюсер Аарон Спеллінг, і він знову не помилився - романтик і авантюрист Ділан підкорив серця мільйонів глядачок.

Останньою кінороботою актора став фільм Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», який вийшов на екрани влітку 2019 року. Прем'єри Люк Перрі так і не побачив - в кінці лютого 2019-го актора госпіталізували з інсультом, в лікарні у нього стався другий інсульт, після якого він так і не отямився. 4 березня Люк Перрі пішов з життя. Для його друзів і колег ця звістка стала великим потрясінням - йому було всього лише 52 роки. Джейсон Прістлі, з яким вони під час зйомок у «Беверлі-Хіллз» стали близькими друзями, до сих пір не може змиритися з його втратою.

Брайан Остін Грін (Девід)

Брайан Остін Грін народився в сім'ї кантрі-музикантів і мріяв про кіно з самого дитинства - з тих пір, як вперше потрапив на знімальний майданчик вестерна, де знімався його батько. Його кінодебют відбувся у 12 років, і на час зйомок у «Беверлі Хілc, 90210» він встиг знятися в декількох серіалах, серед яких були «Тиха пристань» і «Рятувальники Малібу».

Після зйомок у всіх 10 сезонах «Беверлі-Хілc» Брайан Остін Грін продовжив зніматися в серіалах. Найпомітнішими стали його ролі в «Районі Мелроуз», «Сутінковій зоні», «Таємницях Смолвіля», «Управлінні гнівом» і «Відчайдушних домогосподарок». В останні роки він віддає перевагу продюсерській діяльності - у нього є дві продюсерські компанії.

У новому проєкті «Беверлі-Хілc» його герой одружений на дуже популярній співачці і виховує трьох доньок. Насправді його дружина - дійсно зірка, актриса і модель Меган Фокс. У пари насправді народилося троє дітей, тільки не дочок, а синів. Навесні 2020 року актор заявив про те, що після 16 років шлюбу вони з дружиною вирішили розлучитися, однак крапка у їхніх стосунках до сих пір не поставлена. З цього приводу Брайан Остін Грін сказав: «У нас були дивовижні стосунки, я завжди буду кохати її і знаю, що вона завжди кохатиме мене. І можливо, це кінець нашої історії. Однак попереду ще ціле життя. Зараз наші шляхи розійшлися. Все може повернутися, як було, а може і не повернутися. Ми цього не знаємо».

Ян Зірінг (Стів)

У новому проєкті актор Ян Зірінг, який виконав у «Беверлі-Хілc, 90210» роль Стіва Сандерса, так само, як тоді, постає в образі життєрадісного, хвалькуватого і самозакоханого персонажа. Він постійно рекламує свою книгу про фітнес-тренуваннях і пишається дружиною - знаменитим фітнес-тренером. Цей образ має мало спільного з реальністю.

В юності Ян захоплювався спортом, але його мати бачила в ньому майбутню кінозірку, і завдяки її старанням в 17 років він дебютував у кіно. До моменту зйомок в «Беверлі-Хілc, 90210» він встиг знятися більш ніж в 10 фільмах і серіалах, але роль Стіва стала для нього знаковою і принесла світову популярність. Після цього Ян Зірінг продовжував зніматися у фільмах і серіалах, брав участь в телешоу, озвучував мультфільми. У 2010 році актор одружився, у пари народилося двоє дітей. В кінці 2019 року він заявив про рішення розлучитися з дружиною, назвавши причиною напружені робочі графіки.

Телепрограма