Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

15 дивовижних фактів з життя королеви поп-музики Мадонни

15 дивовижних фактів з життя королеви поп-музики Мадонни

16 серпня 2021 | 13:03

"Найбільша помилка, якої ми припускаємося у своєму житті, - це віра в те,
що говорять про нас інші люди"
© Мадонна

Вчора виповнюється  63 роки одній з найяскравіших і найбільш неординарних зірок шоу-бізнесу - Мадонні. Семиразова володарка премії "Гремі", двадцятиразова володарка премії MTV, найбільш комерційно успішна виконавиця в історії музики, одна з найвпливовіших жінок в історії - немає сенсу перераховувати її титули та досягнення, їм немає числа. Творчість Мадонни дуже незвичайна і до неї можна ставитися по-різному, але неможливо не захоплюватися силою її характеру, цілеспрямованістю, працьовитістю та вмінням добиватися свого. Вона досі руйнує всі стереотипи і не боїться бути сміливою. До дня народження поп-діви ми зібрали найбільш цікаві та незвичайні факти з життя іменинниці.

1. Мадонна Луїза Вероніка Чіконе була третьою дитиною у великій родині, яка складається з восьми дітей. Дівчинка народилася в інтернаціональній родині: її мати була француженкою, а батько - італійцем.
"Як я могла стати іншою з таким ім'ям - Мадонна? З мене могла вийти або черниця, або те, що вийшло. Інших варіантів не було."

2. На зорі своєї кар'єри Мадонна працювала гардеробницею в ресторані. Роботу їй знайшла викладачка хореографії після того, як на одному з занять Мадонна мало не зомліла від голоду.
"Я працювала до напівсмерті, перш ніж стала тією, хто я є. І я буквально голодувала, інколи добуваючи їжу зі сміттєвих баків, поки, нарешті, не прорвалася..."

3. Знаменита сцена, коли під час виконання пісні "Like a Virgin" Мадонна у весільній сукні катається по підлозі, - чистісінька імпровізація. У співачки зламався підбор, і їй довелося якось виходити з положення.

4. Свою дочку Лурдес Мадонна назвала на честь французького містечка Лурд, де у 1858 році з'явився образ Діви Марії. Тут завжди мріяла побувати мати співачки, яка була дуже побожною жінкою.
"Насправді я шукаю пояснення сенсу свого існування з тих пір, як померла моя мама. Більшість людей задають собі ці питання, але не всі в цьому зізнаються. Невже вам не цікаво знати, для чого ви все-таки народилися? Невже ви вірите, що досить з'явитися на світ, заробити купу грошей, знайти партнера, одружитися і народити діточок, а потім померти? Невже все так просто? Потрібно бути ідіотом, щоб не ставити ці запитання і не намагатися знайти відповіді."

5. Хрещені батьки синів Мадонни - Стінг і Руперт Еверет.
"В очах багатьох людей материнство зробило мене більш гідною поваги і більш прийнятною. Так би мовити, більш зручною для споживання. З іншого боку, не думаю, що народження дитини позбавило мене сексуальності. С’юзен Сарандон, Мішель Пфайфер - вони все ще сексуальні, правда? Якщо ти сексуальна - значить, сексуальна, немає у тебе дітей або їх вже п'ятеро."

6. У гастрольній команді Мадонни є спеціально навчені люди, які стежать за тим, щоб ДНК співачки не могли викрасти. Вони ретельно вичищають все волосся, відбитки пальців і крапельки слини з усього, чого торкалася Мадонна, і лише потім дозволяють працювати прибиральникам.

7. Через захоплення кабалою Мадонна посварилася зі своєю кращою подругою Гвінет Пелтроу.
"Я вам ось що скажу: кожен має повне право розділяти мою думку."

8. Мадонна прославилася постійним "перевигадуванням" своєї музики і образів. Погане дівчисько, бунтарка, секс-бомба, гламурна леді, дитяча письменниця, танцюрист диско - мабуть, немає і не було іншої співачки, яка впродовж своєї кар'єри змінювалася б настільки сильно. За версією Книги рекордів Гіннеса, Мадонна - найбільш комерційно успішна виконавиця за всю історію музики, а також найбільш продавана виконавиця ХХ сторіччя.

9. Мадонна - відомий поціновувач живопису, в її колекції картин є полотна Фріди Кало, Пабло Пікассо та Сальвадора Далі. Фріду Кало Мадонна дуже хотіла зіграти в кіно, але роль дісталася Сельмі Хайєк.
"Мій найбільший недолік - невпевненість. Я знаю, що цьому ніхто ніколи не повірить. Я весь час страшенно боюся. Невпевненість мене переслідує цілодобово, без вихідних."

10. Мадонна - автор п'яти дитячих книг.

11. Вегетаріанка з 15 років.

12. Мадонна - одна з найрозумніших голлівудських знаменитостей. Її IQ дорівнює 140.

13. Улюблені дизайнери Мадонни: Дольче і Габана, Жан-Поль Готьє, Бетсі Джонсон, Джанні Версаче, Стелла МакКартні та Меріпол. Зі Стелою МакКартні Мадонна дуже дружня, і саме в сукні від Стелли вона виходила заміж вдруге - за режисера Гая Річі, шлюб з яким розпався через вісім років.
"Я - трудоголік. У мене безсоння. Я схиблена на владі. Ось чому я незаміжня. Хто може бути поруч зі мною?"

14. Улюблена книга Мадонни - "Віднесені вітром". Що ж, у цьому вона схожа на мільйони звичайних дівчат.
"Кожен, напевно, думає, що я німфоманка, що у мене ненаситний сексуальний апетит, але на правді, я б краще почитала книгу."

15. Вона хотіла б жити на Манхеттені та з Демі Мур ділитися секретами, але репутація зіграла з нею злий жарт. Мадонна не змогла придбати вподобані їй апартаменти на Манхеттені у знаменитому будинку Сан-Ремо (саме там живе Демі Мур), так як комітет мешканців не схвалив її заявку. Мешканці вирішили, що популярність Мадонни буде створювати їм занадто багато клопоту і шуму.
"Ніколи не забувайте мріяти. Я завжди робила те, у що вірю, і слідувала за своєю мрією." 

Телепрограма