Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

15 безцінних фото тварин із заповідника, які розтоплять ваше серце

15 безцінних фото тварин із заповідника, які розтоплять ваше серце

17 серпня 2021 | 13:42

Кроноцький заповідник знаходиться на Камчатці. 54 види ссавців, 11 з яких занесені до Червоної книги, всі вони знаходяться під надійною охороною небайдужих людей. Нещодавно у заповідника з'явився свій інстаграм аккаунт, щоб ділитися рідкісними унікальними знімками.

Ми ніяк не могли пройти повз цих безцінних кадрів.

1. Складно зрозуміти, що це лисенята. До речі, у лисиць є особливий клич для малюків. Вони опускають голову в нору і особливим голосом гукають їх.

2. А ось так виглядають дорослі лисенята, які майже наздогнали за розміром батьків. Скоро вони почнуть самостійне життя.

3. Пташеня трясогузки так поспішало побачити світ, що вистрибнуло з гнізда завчасно. Незадоволеного птаха повернули до свого житла.

4. Це юні євражки, або берінгійські ховрахи. За тиждень вони практично наздогнали за розміром своїх батьків.

5. Ведмежата в перший рік життя скрізь з мамою. Коли риба ведмедям недоступна, малюки ласують рослинністю і материнським молоком.

6. Ось так змінюють свої шубки лисиці. З наближенням холодів їхня шерсть стає оксамитовою і пухнастою.

7. Взимку біла куріпка одягається в біле, на її лапках відростають довгі кігті, а «перевзувається» вона в пір'яні чоботи.

8. Червоно-сіра полівка отримала таку назву завдяки своєму забарвленню. Її спина і верхня частина голови червоно-коричневі, а боки і живіт - сірі.

9. Так виглядають жовторотики дрозда.

10. Нещодавно з'явилося на світ пташеня чайки.

11. А так виглядають шлюбні ігри соболів.

12. Полярні (тундрові) вовки ведуть потайний спосіб життя і не наближаються до людей. Тому побачити їх - велика удача.

 

13. У диких північних оленів в сім'ї народжується, як правило, 1 дитинча. І вже наступного дня після народження оленятко починає бігати за мамою.

14. Кроноцький заповідник створювався у 1934 році заради збереження популяції соболя. І щороку кількість цих звірів зростає.

15. Заєць-біляк на кульбабовій галявині. Взимку та навесні їм доводиться задовольнятись гілками дерев, а зараз у їхньому розпорядженні велике розмаїття соковитих трав.

Телепрограма