Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Життя прекрасне. 10 мудрих цитат геніального Бернара Вербера

Життя прекрасне. 10 мудрих цитат геніального Бернара Вербера

17 вересня 2021 | 14:41

"Якщо сумніваєшся, роби так, як робить соняшник.
Шукай джерело світла і повертайся в його бік"
© Бернар Вербер

Завтра, 18 вересня святкує свій день народження один з найулюбленіших сучасних письменників - Бернар Вербер. Перший роман автора, "Мурахи", вийшов у 1991 році і з тих пір його книги незмінно займають верхні рядки в списках найкращих і найпопулярніших літературних творів. Його незвичайні погляди на світ знайшли відгук у серцях мільйонів читачів. Завдяки легкості стилю, твори Вербера читаються на одному диханні, але потім ти знову і знову подумки вертаєшся до них. Здається, що ця людина знає абсолютно все. До того ж, не лише про навколишній світ, а й про твою душу. До дня народження цієї дивовижної людини ми підготували добірку найцікавіших цитат з його творів.

"Треба більше читати. Люди діляться на дві категорії: тих, хто читає книги, і тих, хто слухає людей, що читають книги. Повір, до перших належати краще"

"Життя прекрасне. Не слухайте базік. Життя прекрасне. Життя - це продукт, який перевірили і схвалили шістдесят-шість млрд чоловік протягом трьох мільйонів років. Це доводить його відмінну якість"

"Хороша книга - це дзеркало, в якому ти знаходиш себе"

"Злі - це полохливі люди, які б'ють, боячись, що їх вдарять"

"Той, хто задає питання, ризикує стати дурнем на п'ять хвилин. Той, хто не задає питань, залишиться дурнем на все життя"

"Гумор і любов - два найпотужніші болезаспокійливих"

"Тільки одним способом можна любити своїх батьків: пробачати їм усе, чого б вони не зробили. Бо потім залишиться тільки прощати себе самого за те, що не пробачив їх раніше"

"Якби Ісус Христос повернувся на землю, йому також, напевно, довелося б рекламувати свої заповіді"

"Люди не хочуть створювати власне щастя, вони хочуть лише зменшити нещастя"

"Досить піднятися рівню однієї душі, і підвищиться рівень всього людства"

Телепрограма