Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Святковий переполох. Кращі весільні комедії

Святковий переполох. Кращі весільні комедії

6 жовтня 2021 | 15:20

Весілля - одна з найважливіших подій у житті. І не лише для тих, хто одружується, а й для їхніх друзів та родичів, адже чого тільки не трапляється в цей знаменний день. Але як бути, коли весільні клопоти переростають у справжню плутанину? Сьогодні в нашій добірці - найкращі весільні комедії. Їхні герої докладають мислимих і немислимих зусиль, щоб вибратися з заплутаних ситуацій, а ми із задоволенням за цим спостерігаємо.

Наречена-втікачка

Мегі, закохавшись та вирішивши вийти заміж, не дійшла до вівтаря всього кілька кроків. На таку витівку ще можна було б закрити очі, якби це трапилося лише один раз. Але Мегі зробила це чотири рази!Незабаром вона вже б перестала рахувати розбиті серця, якби в житті дівчини не з'явився знаменитий журналіст Айк. Чи стане він черговою жертвою Мегі, або репортерові все ж вдасться приборкати наречену-втікачку?

Джулія Робертс не просто повторила долю своєї героїні Мегі Карпентер - вона її передбачила. У червні 1991 року Джулія мала вийти заміж за Кіфера Сазерленда, але за місяць до весілля застукала його в ліжку з танцівницею. Актриса вирішила не влаштовувати скандал, і замість того щоб скасувати весілля, задумала підступний план помсти.За три дні до заповітної дати Джулія потай зібрала речі і вирушила до Дубліна на побачення з другом Кіфера. Сазерленд досі вдячний Робертс за проведені разом півтора року і не тримає на неї зла.

"Велике весілля" 

Добре, коли є рідні люди. Але іноді їх буває занадто багато. Родичі Міссі та Алехандро зі своїми складними сімейними зв'язками перетворюють їхнє весілля на великий сімейний переполох.

 

Добра і романтична комедія за участю чотирьох володарів "Оскара" - Роберта де Ніро, Дайан Кітон, С’юзан Сарандон і Робіна Уїльямса. До речі, це вже другий випадок в кінокар'єрі Уїльямса, коли він вінчає закоханих. Йому вже доводилося робити це у фільмі "Ліцензія на шлюб".

"Шалене весілля" 

Головна надія Клода та Марі - їхня дочка Лор, яка повинна вийти заміж за корінного француза. Троє інших дочок заміжні за євреєм, арабом і китайцем. Шарль - француз і католик, але вони ще не знають, що він чорношкірий...

Фільм мав великий успіх у Франції - його подивилося більш 12,2 млн глядачів у кінотеатрах. Касові збори у Франції склали 131 млн доларів. Касові збори у всьому світі перевищили 200 млн доларів.

"Весільний переполох"  . Дивіться у п'ятницю о 18:00 на К1!

Весільний організатор Мері знайомиться зі Стівом, до якого її сильно тягне. Як же здивувалася дівчина, коли дізналася, що Стів - наречений її нової клієнтки.

На зйомках цього фільму Дженіфер Лопес і Метью Макконахі по-справжньому подружилися, про що Джен досі згадує з теплотою. В одному з інтерв'ю вона розповіла, що дуже радіє успіхам колеги: "Я так пишаюся тим, чого він досяг за останні кілька років. Я до сих пір з любов'ю згадую про наші спільні зйомки".

"Весільна вечірка"

Коли батьком нареченого виявляється агент ЦРУ, очікувати від весілля можна чого завгодно. У тому числі і того, що вечірка перетвориться на міжнародну шпигунську авантюру.

Крім того, що на вас чекають півтори години ульотного гумору, це ще й чудова можливість подивитися на зовсім ще молодого Райана Рейнольдса.

"Батько нареченої"

Джордж Бенкс дуже відповідально ставиться до своїх дітей. Звістка про те, що його 22-річна дочка виходить заміж, перевертає його світ з ніг на голову, штовхаючи на найнесподіваніші вчинки.

Ця популярна комедія є ремейком однойменної картини, яку зняв Вінсент Мінеллі у 1950 році. Саме цей фільм приніс широку популярність Елізабет Тейлор, яка зіграла в ньому роль Кей.

"Весілля кращого друга"

Дізнавшись про те, що її старий товариш збирається одружитися, Джуліанна раптово розуміє, що відчуває до нього глибші почуття, ніж дружні. Дівчина бачить один вихід вирішити цю проблему - вона повинна зірвати весілля.

Навіть у кар'єрі такої іменитої актриси як Джулія Робертс - цей фільм один з найбільш пам'ятних. Тільки ось цієї ролі в її фільмографії могло і не бути. Спочатку Джуліанну повинна була грати Сара Джессіка Паркер. Але вона відмовилася зніматися через зайнятість в серіалі "Секс і місто", і тоді продюсери звернулися до Робертс.

"Чотири весілля і одні похорони"

У скромного та інтелігентного Чарльза є компанія старих друзів, з якими вони завжди разом, в тому числі, і на офіційних заходах, таких як весілля або похорон. На одному з весіль він знайомиться з Керрі - дівчиною, яка зовсім не схожа на всіх, кого він знає.

Ідея написати сценарій цього фільму спала на думку письменнику Річарду Кертісу в той момент, коли він усвідомив, що за 10 років побував аж на 72-х весіллях.

"Весільний розгром" 

Що таке австралійська весілля? Розкішна церемонія, нестримні веселощі, море алкоголю плюс грандіозна холостяцька вечірка напередодні.

Зірка "Сутінків" Ксав'єр Семюел поділився своїми враженнями від зйомок у "Розгромі": "Працювати з моїми партнерами було дуже весело. Гадаю, що найскладнішим для мене було намагатися зберегти серйозний вираз обличчя, тому що вони увесь час намагалися розсмішити мене, коли я не повинен був сміятися. Ми так чудово провели час, працюючи разом, я сміявся від початку і до кінця зйомок".

"Війна наречених"

Емма і Олівія дружать з дитинства, і, здавалося б, ніщо не може зруйнувати їхню дружбу. Але виявляється, що від дружби до ворожнечі - один крок. Потрібно лише запланувати свої весілля в один і той же день в одному й тому ж місці.

24 березня в родині Енн Хетеуей і Адама Шульмана відбулася щаслива подія - у них народився син. Зоряні батьки кілька тижнів ретельно приховували цю подію, але нещодавно, нарешті, офіційно про неї оголосили. Свого первістка Енн і Адам назвали Джонатаном Роузбенксом.

"Наречений напрокат"

Кет запрошена на весілля до своєї сестри, де буде і її колишній бойфренд. Щоб справити на нього враження, вона наймає Ніка, який видає себе за її хлопця. Однак через деякий час, стосунки молодих людей починають виходити за рамки ділових.

У титрах до фільму можна побачити, що він знятий за книгою письменниці Елізабет Янг "Неприємності на замовлення". Насправді цієї книги ніколи не існувало, а основою для фільму стали щоденники письменниці, написані ще у 1956 році.

"27 весіль"

Якби існувала така робота як "подружка нареченої", Джейн була б справжнім професіоналом, адже їй доводилося виконувати цей обов'язок вже 27 разів! Та чи не час Джейн і самій приміряти весільну сукню?

Під час зйомок фільму найбільші проблеми виникли у кравців та костюмерів. За сценарієм сукні подружок нареченої повинні виглядати безглуздо і погано на них сидіти. Але у Кетрін Хейгл виявилася настільки хороша фігура, що всі пошиті наряди, навіть найбільш невдалі, сиділи на ній дивовижно. Довелося сильно попрацювати, щоб вигадати одяг, який би їй не йшов.

Телепрограма