Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

10 добрих прикладів того, як можна зробити світ навколо трохи кращим

10 добрих прикладів того, як можна зробити світ навколо трохи кращим

13 жовтня 2021 | 16:03

Залишити підбадьорюючу записку, нагадати прийняти ліки, оплатити покупки бабусі в черзі у магазині або забрати тварину з притулку - тисячі людей щодня знаходять способи, щоб зробити цей світ трішки добрішим. Кожен такий невеликий незначний вчинок здатен поліпшити чийсь день, настрій і дати сили й далі вірити в те, що все вийде.

1. Лікар-хірург-онколог своїми руками зробив книжковий куточок у відділенні, щоб пацієнти могли відволіктися від думок про хвороби та швидше одужували

2. "Жив біля роботи, худий і брудний, весь у болячках. У свій день народження приїхала і забрала цього малого. Тепер не уявляю свого життя без нього"

3. "Моя собака дуже хвилюється, коли їде в машині. Тому бабуся сіла з нею поруч і без кінця повторювала: "Все добре, ми майже приїхали, ти хоробрий хлопчик"

4. Доброту видно в дрібницях

5. "Відкрила контейнер з обідом, що чоловік зібрав для мене, а всередині був цей сюрприз"

6. "Я зробив 35 парт для учнів у моєму районі, які змушені перебувати вдома через дистанційне навчання"

7. "Замовила мамі незабутній торт на день народження"

8. Звичайна сім'я з Челябінська розмістила стенди зі скакалками на спортивних майданчиках, щоб будь-хто міг взяти скакалку і стрибати

9. "Я зробив спеціальний рюкзак для свого малюка, щоб він міг бігати, не відключаючи крапельницю для лікування раку"

10. "Поверталася з роботи в зливу. Змокла до нитки. Раптом усміхнений незнайомець простягнув синій конверт, а там дощовик. Просто так, безкоштовно. Хороший день відразу став одним з найкращих!"

Телепрограма