Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

Ідіть за своєю мрією всупереч усьому. Правила життя Факундо Арана

Ідіть за своєю мрією всупереч усьому. Правила життя Факундо Арана

28 жовтня 2021 | 17:15

Факундо Арана - один з найяскравіших латиноамериканських акторів і улюбленець жінок всієї планети. Всі знають його як виконавця ролі Іво у серіалі "Дикий ангел", дивіться у будні о 08:50 на К1, але робота на телебаченні - лише частина його життя. Арана грає на саксофоні, співає, малює, захоплюється екстремальними видами спорту, бере участь в театральних постановках, багато сил і часу віддає благодійним проектам. Крім того, він - люблячий чоловік і турботливий батько для своїх трьох дітей. Мимоволі задаєшся питанням, і коли він тільки все встигає? Ми спробували знайти на нього відповідь, а заразом дізнатися Факундо Арана трохи краще.

Якби я не зміг відкрити для себе дорогу на телебачення, то я б став актором, які розповідають історії на площі, або саксофоністом в метро. Я був готовий до цього і продовжую бути готовим.

Я намагаюся винести урок з усього, що зі мною відбувається. Життя, якщо Богу завгодно, дуже довге, і ми зобов'язані набиратися досвіду з усього, що з нами відбувається і передавати його гідно нашим дітям. Незалежно від політики та релігії, або ситуації в різних країнах, найважливіше - ми повинні винести урок з усього, що з нами відбувається.

Я малюю виключно для себе. Я взагалі нікому не показую своїх творів, навіть близьким людям. Це щось абстрактне і дуже особиста. Як сповідь у психотерапевта.

Я звичайний хлопець і не маю нічого спільного з моїми персонажами. Хорхе Луїс Борхес, наш національний письменник, одного разу сказав: "Актор - це тип, який прикидається іншою людиною, в той час як глядачі роблять вигляд, ніби вірять у це". Я не люблю говорити про себе з однієї простої причини: це заважає моєму образу романтичного героя. Глядачі не повинні знати мене занадто добре. Інакше їм буде важко прикидатися, що вони вірять в реальність мого героя.

Кожна роль, кожен сценарій для мене - як виклик. Це і означає бути актором. Мені подобається давати життя персонажу. І я багато чому вчуся у кожного з них.

Моя дружина - більше, ніж мій ідеал жінки, вона моя опора. Скажу одним словом, вона - чарівна. Марія займається сценічної пластикою, малює, веде передачі на телебаченні та працює моделлю. Але, перш за все, вона чудова мати і досконала дружина. Багато всього знає і робить зауваження щодо моєї роботи, які дивують. Вона вміє бачити.

У нас троє дітей і вони роблять нас нерозлучною, непереможною парою. Дочка - просто фея. А сини - маленькі чоловіки, і наше завдання - зберегти в них той природний стан щастя, який вони успадкували від матері. У близнюків абсолютно протилежні характери, але обидва чудові. Кожен такий, який є: неймовірно ніжний, щедрий, добрий, шкідливий, в ті моменти, коли дитина повинна бути такою.

40 років - чудовий час для батьківства. Тому що я відчуваю, що у мене є досвід і можливість приймати рішення. Я отримую величезне задоволення від своїх дітей. Вони чарівні, прекрасні, з постійною посмішкою на обличчі, щасливі від природи. Іноді я буваю суворим по відношенню до дітей. Але це солодка суворість люблячого батька. Проте, перш за все - терпіння і повага.

Коли я стою на вершині гори або ковзаю на гребні хвилі, я думаю про сім'ю і про те, який же я щасливчик.

Я спокійно ставлюся до критики. Мені подобається, що є люди, які мене не люблять, тому що саме від них я хочу відрізнятися, не ідентифікувати себе з ними.

Благодійність - це важливо. Я займаюся цим, тому що вважаю, що було б сумно дожити до старості і усвідомити, що, маючи можливість зробити щось хороше, я цим знехтував.
Немає більшого щастя, ніж робити те, що виходить з душі і від усього серця. Коли людина займається в житті тим, чим дійсно хоче - відбувається магія.

Якщо є хоча б найменша можливість йти за своєю мрією, я буду це робити, навіть якщо дорогою мені доведеться померти. А якщо ця мрія ще й дозволяє оплачувати рахунки - тим краще.

Телепрограма