Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

10 новорічних прикрас, які можна зробити з дитиною

10 новорічних прикрас, які можна зробити з дитиною

21 грудня 2021 | 14:15

Ми впевнені, що новорічний настрій не забариться, якщо власними руками змайструвати одну з цих чудових прикрас для дому та ялинки. Багато варіантів не вимагають багато часу і спеціальних матеріалів, їх можна зробити з того, що під рукою, і прекрасно це робити разом з дитиною.

1. Зірочки з ниток


Витончені зірочки з ниток можна повісити на ялинку, люстру, на вікно або прикрасити ними стіни. Робити їх дуже просто.

Вам знадобляться: нитки для в'язання будь-якої товщини та кольорів, клей ПВА, кілька гвіздків та обробна дошка.

2. Милі кольорові шапочки


Їх можна зробити із залишків пряжі, з яких можна зібрати гірлянду на ялинку або прикраси стіни. Або підвісити їх на вікно чи люстру на різному рівні. Діти старше п'яти років теж чудово впораються з цією простою прикрасою.

Вам знадобляться: втулка туалетного паперу для кільця (або звичайний картон або щільний папір), ножиці, різнокольорова пряжа та гарний настрій.

3. Кулі з фотографіями


Відмінна ідея прикраси для ялинки або для подарунка родичам та друзям. Фото потрібно згорнути в трубочку, щоб воно пройшло в отвір кулі, а потім розправити дерев'яною паличкою або пінцетом. Підійдуть невеликі чорно-білі прямокутні знімки, а також можна вирізати фото за формою кулі або силуетом (як у випадку з котиком у снігу).

Вам потрібні: пластикові або скляні кулі, фотографії, різна всячина для наповнення кулі - мішура, гірлянди, велика сіль (для снігу).

4. Новорічні світильники


А це диво – справа п'яти хвилин. Достатньо зібрати кульки, ялинові гілки, шишки і покласти їх у прозору вазу (або симпатичну банку) і доповнити гірляндами.

5. Свічки, що плавають


Дуже проста прикраса для новорічного столу або затишного вечора з друзями в новорічні канікули — композиція зі свічками, що плавають у посудині з водою, журавлиною та хвойними гілочками. Можна використовувати шишки, кружечки апельсинів, живі квіти та листя з квіткового магазину – все, що вам підкаже фантазія. А як свічник — глибокі тарілки, вази, банки, келихи, головне, щоб були прозорі.

6. Сніговик на холодильнику або двері


Від цього діти точно будуть у захваті - швидко, весело і дуже просто, адже з вирізанням великих деталей упорається навіть трирічна дитина. Досить вирізати кружечки, ніс і шарф з паперу, що самоклеїться, обгорткового паперу або кольорового картону і прикріпити їх на звичайний або двосторонній скотч.

7. Ялинки-цукерки


Яскраві ялинки можна спорудити разом із малюками для дитячого свята або прикрасити ними святковий стіл. Виріжте трикутники з кольорового паперу або картону, прикріпіть скотчем до зубочистки і вставте ялинки в цукерки.

Вам знадобляться: будь-які трюфельні цукерки, зубочистки, скотч, кольоровий папір або картон із малюнком.

8. Гірлянда з фотографіями та малюнками


Новий рік, Різдво – теплі, сімейні свята. І дуже доречною буде гірлянда з фотографіями, дитячими малюнками, картинками. Їх найпростіше закріпити прищіпками, які можна прикрасити сердечками або сніжинками.

9. Розписні ложки


Звичайні металеві ложки або дерев'яні ложки для приготування за допомогою акрилових фарб перетворюються на цікаві новорічні прикраси. Ця ідея, напевно, сподобається дітям. Якщо зігнути у металевих ложок ручку, їх можна вішати на ялинку. А дерев'яні ложки чудово виглядатимуть на кухні або в букеті з ялиновими гілками.

10. Кулі зі спогадами, мріями та іншим


Набір прозорих скляних кульок можна перетворити на виняткові, авторські прикраси. Наприклад, зробити ялинкові прикраси, які нестимуть найкращі спогади минулого року — поява на світ дитини, дивовижна подорож. Згодом у сім'ї з'явиться традиція - дістаючи "пам'ятні" іграшки з антресолей, вдаватися до спогадів. Ще з їхньою допомогою можна загадувати бажання: наприклад, мрієте вирушити до моря — робите кулю з черепашками і чекаєте на здійснення мрії.

Телепрограма