Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Новини каналу

10 теплих фільмів, що стали справжнім символом зустрічі Нового року

10 теплих фільмів, що стали справжнім символом зустрічі Нового року

28 грудня 2021 | 18:27

До нового року залишилося зовсім трішки. Добрі традиції гріють душу: сімейні застілля, мандарини, гарно вбрані ялинки в гірляндах. А ще хороші фільми, які рік у рік дарують нам віру у краще.

Ми підготували добірку новорічних фільмів, що сповнюють нас очікуванням дива.

1. Відпустка за обміном


У ролях: Камерон Діас, Кейт Вінслет, Джуд Лоу, Джек Блек, Ілай Воллак та ін.

Коли наближається свято, а на душі шкребуть кішки, хочеться чарівним чином перенестись у зовсім інше місце. Дві жінки, що розчарувались в житті, випадково знайомляться на сайті обміну житлом у відпустці. Чому б і ні? І ось уже одна з них поспішає до сонячної Каліфорнії, а інша іде на підборах із валізою по засипаній снігом англійській провінції.

2. Реальне кохання


У ролях: Х'ю Грант, Ліам Нісон, Емма Томпсон, Колін Ферт, Кіра Найтлі та ін.

Світом править кохання! І напередодні Нового року це відчувається особливо гостро. Такі різні люди, різні ситуації: несподівані, незрозумілі, курйозні. І немає значення, хто ти — прем'єр-міністр, ревнива дружина, письменник, старий рокер чи вдівець із закоханим сином-підлітком. Ця святкова трагікомедія знову підтверджує стару істину: серцю не накажеш.

3. Один вдома-2: Загублений у Нью-Йорку


Рік виконання: 1992

У ролях: Маколей Калкін, Джо Пеші, Деніел Стерн, Кетрін О'Хара, Роб Шнайдер

Пригоди Кевіна продовжуються! За старою традицією його знову загубили напередодні Різдва. Але немає сенсу сумувати, тим більше, якщо ти опинився у Нью-Йорку, а в сумці в тебе татова кредитна картка. Попереду стільки цікавого... А тим часом знайома всім пара шахраїв здійснила втечу із в'язниці.

4. Іронія долі, або З легким паром!


У ролях: Барбара Брильська, Андрій Мягков, Юрій Яковлєв та ін.

Чудова кінострічка Ельдара Рязанова вже давно увійшла до золотого фонду фільмів, які ми дивимося на Новий рік. Смішні ситуації, улюблені герої, мелодійні пісні та вічна історія кохання. У цьому чудовому "коктейлі" дивовижним чином щороку відкривається новий смак.

5. "Старий" Новий рік


У ролях: Роберт Де Ніро, Мішель Пфайфер, Ештон Кутчер, Зак Ефрон та ін.

Романтична комедія з цілою плеядою зірок Голлівуду зачарує вас калейдоскопом історій, що відбулися напередодні Нового року. Успішна ведуча поспішає повернутись у дитинство, знаменитий співак несподівано зустрічає давнє кохання, а самотня жінка кудись поспішає у гарній сукні. Їхні долі переплетені невидимими нитками. Магія свята об'єднує тих, хто вчора був ще не знайомий.

6. Вам листа


У ролях: Том Хенкс, Мег Райан, Грег Кіннер, Паркер Поузі, Джин Степлтон та ін.

Миле листування через інтернет не заважає їхньому особистому життю. Кетлін має хлопця, а Джо зустрічається з дівчиною. Кетлін щиро прив'язана до свого магазинчика дитячих книг, що став і для покупців, і для продавців пристанню добра. А магнат Джо якось вирішує створити ще один величезний книжковий супермаркет.

7. Диво на 34-й вулиці


У ролях: Річард Аттенборо, Елізабет Перкінс, Ділан МакДермотт, Дж.Т. Уолш

Дівчинка Сюзан не вірить у Санта-Клауса, адже мама давно розповіла їй правду. Але за звичаєм Сюзан написала свій "різдвяний список" для Санти, в якому попросила новий будинок, тата і маленького братика. Але якщо вона знає, що чудес не буває, хто ж тоді цей загадковий дідусь із білою бородою, якого вона зустріла у величезному нью-йоркському універмазі?

8. Приходь на мене подивитися


У ролях: Олег Янковський, Ірина Купченко, Катерина Васильєва та ін.

Такі фільми близькі нам своєю теплотою та душевністю. Світ не ідеальний, але саме в цьому його чарівність. Літня жінка давно не встає зі свого крісла і клеїть гарні фігурки. Але одного разу під Новий рік вона повідомляє, що скоро покине цей світ... І тоді її дочка Таня вирішує здійснити заповітну мрію матері. Адже диво можливе навіть там, де ніхто в нього не вірить.

9. Різдвяні канікули


У ролях: Чеві Чейз, Беверлі Д'Анджело, Джульєтт Льюїс, Джонні Галекі та ін.

Іноді новорічному затишку та ідилії передують досить бурхливі події. Але глава сімейства Грізвольдів твердо вирішив їх уникнути. Вони просто поїдуть по ялинку, прикрасять будинок вогниками, приготують індичку... І свято вдасться на славу! Що ж, спробуємо знову довіритись неповторному коміку Чеві Чейзу.

10. Найкраще Різдво!


У ролях: Мартін Фріман, Джейсон Воткінс, Ешлі Дженсен, Пем Ферріс та ін.

Вчитель Пол Маденс колись намагався стати актором театру. Але не вийшло... І ось цьому песимісту та невдасі, раптом, довіряють постановку святкової вистави у школі. Здавалося б, шанси на успіх малі, але доля щедра на сюрпризи. І до того ж він несподівано зустрічає дівчину, яку не сподівався побачити. Ця комедія чудово наповнює душу новорічним настроєм.

Телепрограма