Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Публікації

Один день. Для кого ми його робимо?
Один день. Для кого ми його робимо?
27 листопада 2008 | 00:00

Скоро буде 4 роки, як програма "Один день" виходить в ефірі каналу К1. Вже на момент задуму програма мала стати іншим поглядом на те, що відбувається у країні та світі. Основна перевага у тому, що ми намагаємося розповідати не стільки про події, скільки про причини, які до них спонукали, та про наслідки, що можуть бути. Ми проводимо власні розслідування, перевіряємо обіцянки політиків та можновладців на практиці. Вважаємо, що головною є людина, а не посада чи звання.

За ці роки, що "Один день" з'являється в ефірі, за підсумками матеріалів неодноразово відкривалися карні справи. Дехто лишився посади, і справедливість перемагала. Нам багато разів закидали, що сюжети нам "замовили", особливо, коли це стосувалося посадовців. Але жодного разу "герої" так і не наважилися подати на нас до суду, бо головним нашим замовником є глядач, тобто - кожен з вас.

Ми шукаємо цікавих людей, цікаві місця, розповідаємо про Україну і українців. Герої наших сюжетів - звичайні, але дуже неординарні люди: науковці і самоучки, винахідники і «золоті руки». Люди, які мають мрії чи захоплення і живуть ними, які ставлять мету і її досягають - які можуть бути прикладом для інших, якими ми всі можемо пишатися.

Наші знімальні групи багато подорожують Україною. Ми розповідаємо про історичні місця, незвичні відвідини. Серіал "Світ за Очі", який виходить в "Одному дні" щоп'ятниці, розповідає про Україну невідому. Про підземелля, печери, замки, про все незвичайне, а інколи й невивчене.

Ми пригадуємо події, розповідаємо, як це було. Бо дуже часто для того, щоб зрозуміти сьогодення, необхідно достеменно знати минуле. Адже події, які відбулися рік, п'ять років, століття тому, впливали і досі впливають на наше життя.

Ми любимо і підтримуємо спорт. В "Одному дні" українські спортсмени - часті гості. Але для нас існують не тільки такі популярні види спорту, як, наприклад, футбол чи баскетбол. Ми регулярно розповідаємо про нові та колись улюблені, але вже забуті види. Ми пам'ятаємо здобутки ветеранів спорту, без яких не було б сучасних успіхів.

І головне - все, що ми робимо, робимо для вас. Ви можете написати нам листа або через сайт www.k1.tv, або електронною поштою [email protected]. Запропонуйте нам нові теми, нових героїв, а потім о 21:30 вмикайте К1 та дивіться програму "Один день".

Команда "Одного дня"

Джерело: "Подільські вісті"

Телепрограма