Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Публікації

2 серпня на К1 прем'єра - комедійна мелодрама "Заза"
2 серпня на К1 прем'єра - комедійна мелодрама "Заза"
22 липня 2009 | 19:00

Коханню вік не завада. Якщо серце починає прискорено битися, а кров буквально закипає у жилах від одного тільки погляду коханої людини, то абсолютно не важливо, що у вас різниця у віці у пару десятків років. Про нерівне кохання розповість комедійна мелодрама "Заза", прем'єра якої відбудеться у неділю, 2 серпня, о 22:00 на телеканалі К1. До речі, цим фільмом режисер Андрій Силкін дебютував у повнометражному кіно, а популярна ведуча Ксенія Бородіна тут вперше спробувала себе в якості актриси.

Сюжет

Сюжет фільму, на перший погляд, простий. Азалія Вікторівна приїжджає до Москви провідати свого сина-студента Микиту. На вокзалі жінка знайомиться із молодим гламурним хлопцем Антоном. Виявляється, що той живе у тому ж самому будинку, що і її син. В результаті між 37-річною Азалією, яку всі звуть просто Зазою, та 23-річним Антоном спалахує справжнє кохання, і вони обидва поринають у світ любовних переживань та експериментів... Однак "Заза" - це не драма про труднощі нерівних стосунків, а скоріше легка комедія про кумедні ситуації та збіги обставин, в які постійно потрапляють герої.

Цікаві факти

У цьому фільмі відбувся дебют у кіно телеведучої, "ватажка" "Дому-2" Ксенії Бородіної.

Саундтреком до фільму стала пісня Алли Пугачової "Любовь", яку Примадонна подарувала творцям картини. У "Зазі" також прозвучать пісні у виконанні гуртів "Парк Горького" та "КуБа", а також музика Ігоря Матвієнка.

Кастинг на головну роль - власне Зази - був нелегким. На неї пробувалося багато актрис, починаючи з Ганни Міхалкової та закінчуючи Ренатою Литвиновою. Але більш за все режисера своєю щирістю "зачепила" Євгенія Дмитрієва. Саме вона зіграла роль Азалії Вікторівни. У ролі молодого коханця виступив Артем Григор'єв - зірка серіалу "Солдати". А сина Зази зіграв Андрій Щипанов, який набув широкої популярності після серіалу "Руда".

Нагороди

Режисер Андрій Силкін у 2008 році удостоївся призу "Глядацьких симпатій" на VII міжнародному фестивалі кінематографічних дебютів "Дух вогню".

Виконавиця головної ролі Євгенія Дмитрієва на тому ж фестивалі отримала приз ім. А. Абдулова за кращу жіночу роль.


Дивіться художній фільм у неділю, 2 серпня, о 22:00.

Телепрограма