Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Публікації

Новий сезон на К1 - сюрприз щогодини!
Новий сезон на К1 - сюрприз щогодини!
28 серпня 2009 | 20:00

В останні дні літа канал К1 починає повне перезавантаження ефіру! Справжні подарунки чекають на кіно гурманів та любителів хорошого гумору: у цьому сезоні на телеекрані в ефір вийде ще більше знакових фільмів – призерів авторитетних кінофестивалів світу та одразу чотири нових розважальних проекти! Але про все по порядку.

Кінопоказ

Чого тільки варта серія фільмів про Джеймса Бонда! А головне – тепер глядачам не доведеться чекати тиждень, щоб переглянути другу чи третю частину фільму! Цієї осені ми пропонуємо дивитись улюблене кіно щовечора з понеділка по п'ятницю.

Призовниками не народжуються, стати призовником - це велика честь для кожного юнака! Серіал "Солдати" вже давно став культовим, його героїв знають та люблять. Тому К1 вирішив не розлучати глядачів з їх улюбленцями та продовжити показувати улюблений серіал – дивіться на К1 нові серії 6-го сезону!

Детективна прем'єра нового сезону - комедійний серіал "Віола Тараканова", який знято за творами відомої письменниці Дар'ї Донцової. Віола - звичайна дівчина, але несподіваний збіг обставин змусив її стати детективом. І їй це сподобалось! Парадоксальне мислення, свіжий погляд на речі та природній талант допомагають героїні виплутуватися з найрізноманітніших ситуацій та перипетій.

Програми

Найкращі ліки від усіх проблем - це, звичайно ж, сміх! І чим більше, тим краще. У новому сезоні на глядачів К1 чекає справжній зорепад гумористичних програм.

Сміємось без обмежень! "Сміх без правил" - програма, у якій немає правил та законів. Тут головне - вижити та розсмішити.  Участь беруть не професіонали, а дилетанти. Будь-який бажаючий може перевірити власні сили, але він має бути готовий до того, що його можуть заплювати, а можуть і прославити. Саме з таких проектів виходять майбутні геніальні шоумени.

"Убивча ліга" - убивчий гумор та жорстока битва за всенародне визнання! Від перемоги учасників відділяють три раунди: підготовані номери, бій із глядачем та дотепна імпровізація. Розсмішити суворе журі під силу тільки найкращим!

"Слава Богу, ти прийшов" - такого гумористичного шоу ви ще не бачили! Основою передачі став австралійський проект "Thank God You’re Here". Ведучі Михайло Шац, Олександр Цекало та Вадим Галигін запрошують до студії відомих зірок і... а далі треба бачити! Як Гарик Мартіросян викрутиться на побаченні, а співак Колдун - у джунглях? Що Ксюша Собчак говоритиме директору школи та як виглядатиме Дмитро Нагієв у костюмі клоуна? Скоро ви про все дізнаєтесь!

Чи любите ви розкривати секрети людської психології? Тоді пройдіть перевірку на витривалість в унікальному психологічному реаліті-шоу "Хто не хоче стати мільйонером". Дев'ятеро людей на чолі з Ксенією Собчак мають вирішити, кому дістанеться приз в один мільйон доларів. Вони повинні обрати одного щасливчика, і рішення має бути одностайним. Як розкриється сутність людини у боротьбі за найбільший приз в історії вітчизняних шоу?

Не пропустіть новинки ефіру з 30 серпня! Новий сезон на К1 – це сюрприз щогодини!

Телепрограма