Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Публікації

Ольга Куриленко - остання жінка Бонда
8 вересня 2009 | 16:00

Вона в далекому Буенос-Айресі, але подумки - у рідному місті. У Бердянську Ольга Куриленко прожила перші 15 років свого життя. Колись і вона крокувала цією стежиною назустріч новому життю. У школі № 16 добре пам'ятають про ученицю, яка згодом злетіла до самих зірок.

Роман Бочкала, журналіст:

- А це - перша сцена Ольги. Перед виходом, вона стояла за цими кулісами. Тут майбутня дівчина Джеймса Бондав відточувала свою акторську майстерність. Саме тут вона зіграла свою першу роль.

У цій тісній коморі відбулися її перші перевтілення. Два десятки ролей - такий доробок Куриленко шкільної доби. Попелюшку вона відмовилась грати - мовляв, та дурна. Інша справа - Весна-Красна.

Весну Ольга зіграла в цьому вбранні. Це вже потім будуть шовкові сукні. Ось ця вулиця, ось цей дім. Можливо, стоячи на цьому балконі, вона мріяла про велике майбутнє. Сусіди про те й не здогадувалися.

Ольга Дейниченко, бувша сусідка Ольги Куриленко:

- Тогда не было видно. Когда они вот такие бегают, они все одинаковые. А потом то, что мама вложила, то и получилось.

Тепер Оліна мама живе у шикарному котеджі та їздить на японському джипі. Марина хотіла, аби донька стала балериною, але та бажала стати хірургом. В результаті, вийшла модель.

Марина Алябушева, мати Ольги Куриленко:

- Старалсь, чтобы у нее не было комплексов. У меня у самой нет комплексов. И старалась, чтобы у нее их не было, каких-то ограничений.

Вона любила Макдоуелла, та вальс Хачатуряна. Оліна вчителька з фортепіано пригадує: дівчинка вже тоді відрізнялася від однолітків. Їй лише сім, але подивіться на цей погляд.

Галина Кульчицька, вчитель музики:

- Ей совсем непросто повезло - она очень много трудилась. Так я думаю, что очень многим девочкам давался такой шанс - стать моделями и так далее. Ну и где сейчас эти девочки?

Усе змінилось в 14. Дівчину запросили до модельного агентства. Так вона опинилась в Москві, а згодом - в Парижі.

А це - перше велике телеінтерв'ю Олі. Питання ставить зірка бердянського телебачення. На той час Оля вже була відомою моделлю. Акторський шлях лише починався.

І вона дочекалася своєї ролі. Камілла з "Джеймса Бонда" зробила Ольгу відомою на весь світ. Ставити крапку бердянська красуня не збирається. У листопаді Олі виповниться 30. Для моделі - захід, для актриси - лише початок.

З Бердянська, Роман Бочкала, Ігор Воробій, К1

Телепрограма