Головна Мапа сайту Контакти
RSS

Публікації

Федір Двинятін - команда КВН з "чудинкою"
Федір Двинятін - команда КВН з "чудинкою"
20 січня 2010 | 18:14

Ми розпочинаємо серію публікацій, присвячену найбільш яскравим і цікавим командам, що грають у Вищій Лізі МС КВН сезону 2009 року. Отже до півфіналу дійшли комманди " Федір Двинятін" ( Москва, Ступіно), " Прима" ( Курськ), Збірна Краснодарського краю " БАК- співучастники", " Тріод та Діод" ( Смоленськ), " СТЕПіКО"( Новосибирськ), " Станція Спортивна" ( Москва), "СОК" ( Самара) та команда КВН " Поліграф Поліграфич "( Омськ).

Сьогодні ми ближче познайомимось з командою КВН " Федір Двинятін"

Вперше про команду КВН "Федір Двинятін" заговорили в 2007 році після їх виступу на Сочинському фестивалі. Тоді учасники команди — Наташа і Саша Гудкови, Наташа Медведева, Женя Шевченко і Марина Бочкарева отримали запрошення в прем'єра-лігу і вирвалися у фінал. Наступного року "Федір Двинятін" взяв участь у Вищій Лізі КВН. За підсумками минулого сезону жарт команди "Тобі ніколи не приходив в голову... спис?" стала кращим КВН-жартом в 2008 році.

Хочеться відмітити, що це саме Команда, де кожен гравець дуже сильний індивідуально, але при цьому дуже органічно вливається в єдине ціле під назвою "Федір Двинятін". Їх виступи наповнені неперевершеним, свіжим і дуже тонким гумором. Дивлячись ці виступи дійсно хочеться сміятися від душі, а не тому що зараз модно сміятся ось над цим.

Символ команди. Хто ж такий Федір Двинятін?
Команда названа на честь викладача кафедри російської мови Санкт-Петербурзького Державного Університету. Федір Двинятін автор і ведучий культурологічної програми "Альфа, бета, гамма, дельта..." на "Радіо Росії". а також володар чотирьох Кришталевих сов. Народився Федір 28 жовтня 1968 року. Першу гру в клубі "Що? Де? Коли?" зіграв в 1990 році в команді О.Блінова. На стандартне питання допитливих "а звідки Ви всі знаєте" зазвичай відповідає так: "А я, взагалі, дуже мало знаю".  Кандидат філологічних наук, доцент; викладає з 1992 р.

Склад команди: Наталя Медведева - фронтмен команди, відома своїм акторським талантом і самопожерствуванням, здатна буквально на все заради перемоги, і це не порожні слова.  
Женя Шевченко - мінімум Жені, максимум рухів. Вважається "темною конячкою" команди, постійно умовляє всіх розчесати манту, не може попасти в Академічний по пенсійному Дантеса, і вважає, що не ризикує той, хто не п'є прострочене шампанське.
Саша Гудков - всі травесті помруть від заздрості. Олександр, любитель робити пародії на Діму Білана, також відомий як жіноподібний мачо, левова частка гумору та інше.  Достовірно відомо, що ніс у Саші на гарантії, а його мама носить ковзани босоніж. Саме він з Олександром Васильовичем вирішує, кому отримувати пальми першості, а кому фікуси аутсайдерів - внаслідокї чого часто ходить до Маслякова за новими відчуттями.
Марина Бочкарева - найсерйозніша людина в команді, не дивлячись на те, що співає пісню про баклажани і робить пародії на старшу сестру матері Вадима Казаченко. Точно знає, що талановиті люди просто так на дорозі не валяються - явно щось сталося, і вважає, що виступи команди комусь подобаються, а комусь ні, комусь не подобаються, а комусь - так.
Наташа Гудкова - глава ступінського муніципального округу Наташа є прекрасною половиною ступінськой частини команди, і сестрою Саші Гудкова. По зізнанн. брата, Наташа - "мозок гуманітарія,  ув'язнений в тіло інженера".
Ідіатулін Олександр, Ослик  Абревіатура від прізвища і імені - ІО, саме тому його називають Ослик.  Улюблений вислів нашого героя - Жаби! - цю фразу він каже коли треба і не треба в розмові, тому інколи складається враження, що спілкуєшся з не зовсім психічно здоровою людиною.

Нещодавно на відомому КВНівському сайті КВН для всіх проходило голосування за титул "Кращий КВНщик" та "Краща Квнщиця". Обидві номінаціїї залишились за учасниками команди КВН " Федор Двинятін"! Вітаємо команду з перемогою та бажаємо успіху у півфіналі та фіналі Вищої ліги!

Телепрограма