Головна Мапа сайту Контакти
RSS
30 вересня 2008
Один день. Спорт

Київське "Динамо" на виїзді здобуває бойову нічию

21:16

Київське "Динамо" на виїзді здобуває дійсно бойову нічию. Хоча в останні 10 хвилин обоє суперників мали шанси відкрити рахунок.

Натомість лондонський "Арсенал" просто розтрощив вдома португальський "Порту" 4-0 і став лідером групи. "Динамо" на третьому місці, хоча для киян в групі нічого не втрачено.

У групі "І" "Манчестер Юнайтед" досить прогнозовано переміг данський "Ольберг" в гостях - 3-0. А іспанський "Вільярреал" здолав шотладців - 1-0. Британці та іспанці - беззаперечні лідери в групі.

У групі "F" двобої так і не визначили переможців. "Фіорентина" не змогла вдома здолати "Стяуа", а "Баварія" обмінялась влучними ударами із "Ліоном". За підсумками другого туру, німці попереду, "Стяуа" - відвертий лузер.

І, нарешті, у групі  "Н" "Зеніт" вдома хоч і забив два голи, але програв. Адже один із м'ячів - у власні ворота. Допоміг "Реал", додавши ще один. А "Бате" майже створило сенсацію, бо після першої чверті білоруси вели у рахунку - 2:0! Та вже до кінця першого тайму "Ювентус" відігрався. Розійшлися миром - 2:2. "Реал" очолює групу, "Зеніт" - на останьому місці.

Телепрограма