Головна Мапа сайту Контакти
RSS
3 грудня 2008
Один день. Спорт

Харківський "Металіст" зустрінеться з грецьким "Олімпіакосом"

21:08

Сьогодні харківський "Металіст" проведе третій матч групового етапу Кубка УЄФА. Перемога над грецьким "Олімпіакосом" достроково забезпечить українському клубу участь в одній шістнадцятій Кубка. За останні шість днів "Металіст" провів аж три матчі. Такий насичений графік трохи виснажив футболістів, проте додав впевненості у собі. Адже з усіх останніх ігор – харків’яни вийшли переможцями.

Настрій в українців гарний, проте не обійшлося і без втрат. Через перебір жовтих карток не грає в матчі форвард збірної України Марко Девіч. Замість нього керманич "Металіста" розраховує на екс-нападаючого "молодіжки" Руслана Фоміна. Грецького суперника українці вивчали ретельно. І дійшли висновку: переграти "Олімпіакос" буде непросто.

Грецький "Олімпіакос" демонструє останнім часом чудову форму. В національному чемпіонаті команда наразі - беззаперечний лідер. Останні три матчі вони виграли з розгромними рахунками. Тож, головний тренер греків Ернесто Валверде і в Харкові розраховує на успіх. До України приїхали 18-ть футболістів. Через травму відсутні сербський форвард Ковачевич та півзахисник Тултідіс. Але з лікарняного вже повернувся захисник збірної Греції - Турусідіс. Команду-суперницю -  харківський "Металіст", згадує лише добрим словом.  

Ернесто Вальверде, головний тренер ФК "Олімпіакос":

- Ми розраховуємо лише на перемогу. Що ж стосується "Металіста" - то це дуже сильна команда і зустріч буде нелегкою. Наш клуб останнім часом здобув багато перемог, але з "Металістом" треба бути обережними - у них багато небезпечних гравців. 

Телепрограма