Головна Мапа сайту Контакти
RSS
18 грудня 2008
Один день. Спорт

Сім матчів НХЛ завершились овер-таймами

21:05

На тижні одразу сім матчів у національній хокейній лізі завершились овер-таймами. Боротьба була такою, що командам знадобився додатковий час для визначення переможця. "Торонто" українця Олексія Понікаровського навіть овер-тайму не вистачило. У поєдинку проти "Нью-Джерсі" все вирішилось тільки у серії булітів. Наприклад, Джейсон Блейк з "Торонто" свій кидок перетворив на справжнє видовище. Подробиці - у спортогляді Дмитра Євчина.

"Торонто" - "Нью-Джерсі" 3:2

Хокейне пенальті Блейка було вирішальним. І, попри це, нападник "Торонто" наважився на кидок ефектний. Різко пригальмував перед голкіпером і, розвернувшись, переправив шайбу в порожні ворота. Воротар і моменту кидка не побачив. Блейк прикрив шайбу корпусом. Побачивши такий фокус, у гравців "Нью-Джерсі" опустились руки. Браян Ролстон свій буліт не використав і "Нью-Джерсі" програло, 2:3.

"Міннесота" - "Калгарі" 2:3

"Міннесота" в овер-таймі поступилась "Калгарі". У другому періоді Деймонд Ленгкоу вивів "Флеймз" уперед. Щоб влучити у ворота, довелося розпластатись на кризі. "Міннесота" не забарилась із відповіддю. За хвилину спільними зусиллями Габоріка, Койву і Брюнетта шайба опинилась у сітці. Однак на перерву команди пішли за переваги "Калгарі". Крейг Конрой з п'ятачка розстріляв голкіпера. У заключному періоді схожу атаку "Міннесоти" завершив Маріан Габорик, і рахунок знову став рівним. В овер-таймі "Флеймз" організували ключову контратаку. Ленгкоу у падінні віддав передачу Бертуцці і нападник разом із шайбою залетів у сітку. У підсумку - 3:2, перемога "Калгарі".

"Нью-Йорк Айлендерс" - "Вашингтон" 4:5

У складі "Вашингтона" розігрався Олександр Овечкін. Росіянин допоміг "Кепіталз" також у овер-таймі перемогти "Нью-Йорк Айлендерс". Наприкінці другого періоду Сьомін віддав пас з-за спини на Овечкіна, і той закріпив перевагу "Кепіталз" 4:2. Однак втримати цей рахунок "вашингтонці" не змогли. Спочатку Саттон, а згодом і Сім вирівняли становище. Тільки на 4-й хвилині овер-тайму своє слово сказав Овечкін. Нападник кидком під поперечину поставив крапку у грі. Тож, 5:4 - на користь "Вашингтона".

Телепрограма