Головна Мапа сайту Контакти
RSS
22 грудня 2008
Один день. Спорт

Суперники українців із Кубка УЄФА програли у національних чемпіонатах

21:05

Суперники українських клубів із Кубка УЄФА замилюють очі опонентам. "Тоттенгем", "Сампдорія" та "Валенсія" разом програли останні матчі у національних чемпіонатах. "Тоттенгем" поступився "Ньюкаслу" - 1:2, єдиний гол за лондонців забив Лука Модрич. "Сампа" програла "Фіорентині" - 0:1. Своєю чергою "Валенсія" у чемпіонаті Іспанії зазнала поразки від мадридського "Реала". Подробиці невдачі "кажанів" - у спортогляді Дмитра Євчина.

"Реал" - "Валенсія" 1:0. Чемпіонат Іспанії

На замітку тренерам "Динамо". "Валенсія" пропустила "швидкий гол". На третій хвилині захисників "кажанів" ошелешив Роббен. Голландець обіграв двох і своєчасно віддав пас на Ігуаїна. У аргентинця удар вийшов на славу. М'яч, неначе на замовлення, оминув руки голкіпера. На 30-й хвилині "Валенсія" мало не помилилися вдруге. Роббен знову змістився у центр, однак перетримав м'яча. Захисники "Валенсії" встигли заблокувати удар. "Кажани" показали зуби за п'ять хвилин. Рідкісний момент - Давид Вілья не зумів з ідеальної позиції влучити у ворота. Одразу по перерві ще одна спроба "Валенсії". Однак Касильяс зреагував на удар Барахи, і м'яч влучив у стійку. "Реал" не забарився із відповіддю. Ігуаїн був близьким до другого голу, проте - тільки штанга. На 66-й хвилині бодай про нічию гості могли забути. Марчена рукою притримав Роббена і заробив другу жовту, а разом з нею і вилучення. У підсумку 1:0 - на користь "Реала".       

"Вільярреал" - "Барселона" 1:2. Чемпіонат Іспанії

Лідер Прімери "Барселона" взяла гору над "Вільярреалом". Каталонцям було не солодко - особливо у другому таймі. Італієць Россі вивів на ударну позицію Кані, і півзахисник технічно розібрався із Вальдесом. "Синьо-гранатові" взялися за голову, і за 5 хвилин організували результативну атаку. Дані Алвеш навісив, а Кейта випередив голкіпера. Із переможним голом "Барса" не затягнула. Усе розпочав Хаві. Півзахисник різко змінив курс і віддав у штрафний майданчик. Анрі в один дотик переправив м'яч у сітку. 2:1, "Барса" - лідер, і на 10 очок випереджає "Севілью".

"Мальорка" - "Севілья" 0:0. Чемпіонат Іспанії

Своєю чергою команда з півдня Іспанії не змогла обіграти "Мальорку". Найкращий момент севільців не використав Луїш Фабіано. Удар бразильця у першому таймі зупинила поперечина. Після перерви "Севілья" посилила тиск на ворота "острів'ян", проте усе марно. Герман Люкс був на висоті. Зокрема, воротар завадив відзначитись Ромаріку. У підсумку - 0:0.

Телепрограма