Головна Мапа сайту Контакти
RSS
23 грудня 2008
Один день. Спорт

Українські легіонери відзначились у матчах НХЛ

21:05

Українські легіонери не пасуть задніх у Національній хокейній лізі. Олексій Понікаровський заробив три очки у матчі “Торонто” проти “Aтланти”. Українець сам закинув шайбу і віддав дві результативні передачі. Руслан Федотенко виступив не так успішно, однак у тіні також не лишився. Нападник розпочав гольову атаку "Пінгвінз" у грі проти "Баффало". Більше про український хокей за океаном знає Дмитро Євчин.

“Атланта” – “Торонто” 2:6

Менше хвилини знадобилося Понікаровському, щоб відкрити рахунок у матчі "Атланти" проти "Торонто". Голкіпер "Треешерс" відбив кидок росіянина Антропова, однак Олексій першим встиг до шайби. Це 11-й гол нападника у нинішньому сезоні. Не минуло і 10-ти хвилин, як канадська команда відзначилася вдруге. Мур віддав пас з-за воріт, і Вільямс не схибив з вигідної позиції. По перерві на майданчику геть нічого не змінилось. "Атланта" продовжила пропускати. Цього разу Понікаровський віддав передачу на Штаяна, і центральний нападник обіграв голкіпера. Від такого початку "Атланта" так і не отямилась. І хоча у воротах "Торонто" побувало дві шайби, погоди вони не зробили. 6:2 - на користь команди Понікаровського.

"Баффало" - "Пітсбург" 3:4

"Пітсбург" Руслана Федотенка тільки в овер-таймі завдав поразки "Баффало". Вже на першій хвилині господарі льоду виграли вкидання, і Пале вивів "Баффало" вперед. У наступній двадцятихвилинці знову невдало зіграли захисники "Пітсбурга". Коталік вийшов віч-на-віч з Флері й обіграв голкіпера. Цей гол змінив усе на майданчику. Адже атака "Пітсбурга" немов прокинулась. Зусиллями Дюпюї "Пінгвінз" зменшили відрив. А у третьому періоді Голігоскі потужним кидком встановив рахунок 3:3. Перемогу гостям приніс учасник матчу всіх зірок - Сидні Кросбі. Він вдало підставив ключку після кидка Малкіна. 4:3 - перемога команди Федотенка.

"Нью-Джерсі" - "Філадельфія" 3:2

Тим часом колишня команда українця – "Філадельфія" - програла "Нью-Джерсі". Все почалося з бійки. На третій хвилині Рап і Греттон влаштували льодове побоїще. Обидва заробили по 5 хвилин штрафу. А їхній запал змінив гру. "Нью-Джерсі" виходило вперед - "Філадельфія" наздоганяла. У третьому періоді Лупул таки зрівняв рахунок 2:2 і перевів матч в овер-тайм, котрий теж не виявив сильнішого. Тільки у серії булітів "Девілз" довели, що гідні перемоги. Вирішальний буліт вишукано реалізував Тревіс Заяц. 3:2 - на користь "Нью-Джерсі".

Телепрограма