Головна Мапа сайту Контакти
RSS
26 січня 2009
Один день. Спорт

Пройшли матчі 20-го туру Чемпіонату Іспанії

21:05

У 20-му турі Чемпіонату Іспанії "Севілью", яка зараз іде на 3-й позиції в турнірній таблиці, спіткала невдача. І лише два клуби з першої вісімки іспанської Примери - це "Барселона" та мадридський "Реал" - виграли домашні матчі та зміцнили свої позиції. Власне, про матчі лідерів - у спортогляді Яни Биховець.

"Барселона" - "Нумансія" - 4:1

Лідер іспанської Примери "Барселона" на своєму полі розгромила "Нумансію". Причому розігралися каталонці лише в другому таймі. Рахунок відкрив Ліонель Месі - після влучної передачі головою Дані Алвеша.

Лише за кілька хвилин господарі подвоїли перевагу. Самюель Ето'О обіграв двох захисників та воротаря "Нумансії". І залишився дуже задоволений собою. Від "сухої" поразки гостей врятував лише штрафний у виконанні Баркеро. У наступних епізодах той самий Месі демонструє дива техніки. Ось так він протягує м'яч уздовж штрафної лінії, віддає на Т'єрі Анрі, той у падінні пробиває. Успішно. Кілька хвилин на відпочинок - і тепер Месі самотужки штурмує ворота суперника. Хоча і не з першої спроби, але все ж таки добиває. 4:1 - "Барселона" майже недосяжний лідер Чемпіонату Іспанії.

"Реал" - "Депортиво" - 1:0

Домашню перемогу здобув і мадридський "Реал". Під натиск "королівського клубу" потрапив "Депортиво", який у першому колі взяв гору. Високі швидкості, на яких грали господарі, дали свій результат лише незадовго до перерви - завдяки капітану команди. Потужну передачу Діара головою замикає Рауль. У другому таймі "Реал" скинув оберти. Його опоненти - навпаки - намагалися відігратися. Проте з усіма небезпечними моментами Касильяс вдало впорався. Тож 1:0. Завдяки п'ятій перемозі поспіль мадридський "Реал" укріплюється на другій позиції в Чемпіонаті Іспанії і на три очки відривається від "Севільї". 

"Севілья" - "Расинг" - 0:2

Третій номер іспанського чемпіонату - "Севілья" - вдома сенсаційно поступився середнячку змагань - "Расингу". Хоча обставини складалися на користь саме господарів матчу. Це перший гол "Расинга" - після розіграшу штрафного Мунітіс навісив на Жигіча, той влучив у голкіпера, добив Навас. Після видалення Серрано футболісти "Расингу" грали в меншості. Але "Севільї" це не допомогло. Другий гол в її ворота - і теж після розіграшу штрафного - відправляє Жигіч. За рахунку 0:2 і пролунав фінальний свисток. Але добряча половина фанів "Севільї" вже залишила трибуни.

Телепрограма