Головна Мапа сайту Контакти
RSS
9 лютого 2009
Один день. Спорт

Відбулися чергові матчі футбольного чемпіонату Іспанії

21:04

Лідер футбольного чемпіонату Іспанії - "Барселона" з легкістю впорався зі "Спортингом". Героєм матчу у складі каталонського клубу став камерунський форвард Самюель Ето'О.

"Барселона" - "Спортинг" - 3:1. Чемпіонат Іспанії

Він двічі опинявся у потрібному місці та в потрібний час. Причому дубль камерунець оформив вже у першому таймі. Подивіться, як у другому епізоді Ето'О отримав пас від Месі, невимушено обіграв опонента та пробив у дальній кут. Воротар "Спортингу" був безсилий. Третій гол "Барси" забив Дані Алвеш. Його потужний постріл не змогли зупинити ані захисник, ані голкіпер. Кілька хвилин потому "Спортинг" таки влучив по воротах суперника. Та цим голом престижу й задовольнився. 3:1 - "Барселона" залишається беззаперечним лідером Іспанського чемпіонату.

"Реал Мадрид" - "Расинг" - 1:0. Чемпіонат Іспанії

Сьому поспіль перемогу в Іспанському чемпіонаті здобув мадридський "Реал". Хоча цього разу перевага й була мінімальною. Футболісти королівського клубу матч проти "Расингу" почали яскраво, але трохи охолонули після двох безуспішних атак. Їх майстерно зупинив кіпер "Расингу" - Тоньо. Після перерви "Реал" розпочав з новими силами. І вже за кілька хвилин відкрив рахунок. Відзначився Ігуаін. Аргентинець обвів захисника та влучно пробив у дальній кут воріт. 1:0 - "Реал Мадрид" залишається на другій сходинці національного чемпіонату після "Барселони".

"Севілья" - "Бетис" - 1:2. Чемпіонат Іспанії

Майже 70 хвилин нудьгували на трибунах уболівальники "Севільї" та "Бетиса". Ситуація змінилася після того, як Душер отримав другу жовту картку, був видалений з поля, і "Севілья" залишилась у меншості. Футболісти "Бетиса" тут же покарали господарів - після навісу зльоту пробив Гарсія, м'яч відскочив від газону та влетів у ворота. Згодом його підтримав Олівейра - увірвався у штрафний майданчик та з ювелірною точністю пробив поміж ніг воротаря. Лише в додатковий час Кануте скоротив відставання - 1:2. "Севілья" залишається на третій позиції чемпіонату, лише на одне очко випереджаючи "Валенсію".

Телепрограма