Головна Мапа сайту Контакти
RSS
16 лютого 2009
Один день. Спорт

Пройшли чергові матчі іспанської Прімери

21:05

Суперники українських клубів у Кубку УЄФА зіграли в нічию в матчах національних чемпіонатів. Поки візаві донецького "Шахтаря" - англійський "Тоттенгем" відпочивав, опонент харківського "Металіста" - "Сампдорія" розійшлася миром з "Ювентусом" у Чемпіонаті Італії. Тим часом суперник київського "Динамо" - "Валенсія" зіграла в нічию з "Малагою". Автоголом у "Валенсії" відзначився Альбіоль. Детальніше про матчі іспанської Прімери - у спортогляді Тетяни Шолі.

"Бетіс"-"Барселона" - 2:2. Чемпіонат Іспанії

Лідер футбольного чемпіонату Іспанії - "Барселона" на виїзді миром розійшлася з "Бетісом". Першими рахунок матчу відкрили господарі. Після навісу з кутового, Меллі головою направив м'яч у ворота "Барси". Вже за 7 хвилин "Бетіс" збільшив відрив. Передачу з правого флангу замкнув Марк Гонсалес. Чилієць відправив м'яч у самісінький кут. Та невдовзі каталонці оговтались. Блискучий прорив Іньєсти лівим флангом завершився одинадцятиметровим. Щоправда Семюель Ето'О не зумів скористатися цим шансом з першого разу. Подивіться, як блискавично на удар камерунця зреагував Рікарду. Та завадити Ето'О на добиванні голкіпер уже не зміг. У другому таймі той таки Ето'О зрівняв рахунок матчу. Але на більше у цьому поєдинку "Барса" не спромоглася - 2:2.

"Спортинг" - "Реал" - 0:4. Чемпіонат Іспанії

В іншому матчі Чемпіонату Іспанії "Реал" на виїзді познущався над "Спортингом". Вже на 15-й хвилині зустрічі гості повели в рахунку. Після прострілу з правого флангу Рауль з лету відправив м'яч у нижній кут. Завдяки чому став кращим бомбардиром "Реалу" за всю його історію. До завершення першого тайму футболісти королівського клубу збільшили відрив. Хунтелаар вийшов сам на сам з голкіпером та майстерно пробив у нижній кут. У другій половині зустрічі мадридці забили ще два м'ячі у ворота "Спортинга". Спочатку Марсело вміло переграв голкіпера, а згодом Рауль на добиванні оформив дубль. 4:0.

"Еспаньйол"-"Севілья" - 0:2. Чемпіонат Іспанії

Ще в одному матчі іспанської Прімери "Еспаньйол" удома зазнав поразки від "Севільї". Відкрити рахунок футболістам вдалося лише за 7 хвилин до завершення матчу. Після офсайду, який не зафіксував арбітр, Кануте вивів свою команду уперед. На додаткових хвилинах матчу той таки Кануте приніс другий гол, а з ним і перемогу "Севільї" - 2:0.

Телепрограма