Головна Мапа сайту Контакти
RSS
2 березня 2009
Один день. Спорт

"Барселона" програла другий матч поспіль у чемпіонаті Іспанії

21:06

"Барселона" програла другий матч поспіль у чемпіонаті Іспанії. Після поразки в каталонському дербі підопічні Гвардьоли склали зброю перед мадридським "Атлетико". Команди забили 7 м'ячів, а переможець футбольної "битви" визначився за дві хвилини до фінального свистка. Про цей та інші поєдинки чемпіонату Іспанії - у спортогляді Дмитра Євчина.

"Атлетико" - "Барселона" - 4:3. Чемпіонат Іспанії

18 хвилин команди ніби приглядались одна до одної. А потім взялися до справи. Спочатку Анрі не довго думав і "підкрутив" м'яч у самісіньку дев'ятку. Потім естафету перехопив Мессі. Аргентинець несподівано розвернувся і "рвонув" до воріт суперника… 2:0 - здавалося, перемога у кишені в "Барси". Проте "Атлетико" й не збирався здаватись. Погляньте, який удар вийшов у Форлана. Після перерви мадридці тільки підвищили темп. Кун Агуерро втік від захисників і зрівняв рахунок. Незабаром груба помилка захисту "Атлетико" мало не перекреслила всі старання. Гудйонсен вчасно розстався із м'ячем, Анрі забив свій другий гол. Порятунок "Атлетико" розпочався від 78-ї хвилини. Спочатку Форлан реалізував суперечливе пенальті. А наприкінці гри зять Дієго Марадони - Агуерро - приніс "Атлетико" перемогу - 4:3.     

"Еспаньйол" - "Реал" 0:2. Чемпіонат Іспанії

Поки "Барса" втрачає очки, "Реал" навпаки - перемагає. Цього разу перед "Королівським клубом" капітулював "Еспаньйол". У другому таймі Гуті ось так реалізував штрафний удар. А за п'ять хвилин відзначився Рауль. Усе в стилі нападника. Удар в один дотик, і справу зроблено. 2:0 - на користь "Реала". Мадридці зменшили відставання від "Барселони" до чотирьох очок.

"Атлетик" - "Севілья" 1:2. Чемпіонат Іспанії

"Севілья" теж не проти поборотись за призові місця. Команда з Півдня насилу перемогла "Атлетик". Тим більше баски відкрили рахунок. Палоп випустив м'яч із рук після удару Габілондо. "Севілья" вирішила не зволікати з порятунком. І ще до перерви Кануте вдало обробив м'яч і потужно пробив. У другому таймі малієць вдруге показав, навіщо йому довгі ноги, і забив вирішальний гол. 2:1 - і "Севілья" закріпилася на третій позиції.

Телепрограма