Головна Мапа сайту Контакти
RSS
5 березня 2009
Один день. Спорт

Визначились фіналісти у футбольному Кубку Іспанії

21:03

Визначились фіналісти у футбольному Кубку Іспанії. "Атлетик" із Більбао першим здобув собі путівку у фінал. У матчі-відповіді він переміг "Севілью". Його суперником буде "Барселона". Вперше за останні 11 років "Барса" спромоглася потрапити до фіналу. Детальніше про ці матчі - у спортогляді Тетяни Шолі.

"Мальорка"-"Барселона" - 1:1. Кубок Іспанії

Лідер футбольного чемпіонату Іспанії, "Барселона" на виїзді внічию зіграла з "Мальоркою". Свого наставника Хосе Гвардіолу "Барса" все ж примусила трохи понервуватись. У першому таймі жодна з її атак не принесла бажаного результату. А додана хвилина взагалі зіграла з "Барсою" злий жарт. Після вражаюче точного удару Гонсало Кастро з далекої відстані "Мальорка" повела в рахунку. Другу половину матчу підопічні Гвардіоли розпочали ще більш невдало. За грубе порушення Касерес отримав червону картку, і рефері призначив пенальті у ворота каталонців. Але завдяки блискавичній реакції Пінто рахунок залишився незмінним. Щоправда за 10 хвилин до кінця матчу Мессі вирівняв хід зустрічі. Цього "Барсі" вистачило для виходу у фінал кубка Іспанії.

"Атлетик"-"Севілья" - 3:0. Кубок Іспанії

В іншому півфіналі "Севілья" на виїзді зазнала нищівної поразки від "Атлетика" з Більбао. Вже на 4-й хвилині матчу баски забили так званий швидкий гол. Хаві Мартінес, хоч і з другої спроби, але все-таки вивів свою команду вперед. А поки уболівальники раділи першим успіхам команди, "Атлетик" намагався подвоїти рахунок. Щоправда, після ось цього моменту, рефері не призначив пенальті. І це не на жарт розлютило "червоно-білих". До кінця першої половини зустрічі вони ще двічі розписалися у воротах "Севільї". Спочатку після навісної передачі з лівого флангу Льоренте головою відправив м'яч у сітку. А вже згодом його партнер по команді Токеро вийшов віч-на-віч з голкіпером і влучно пробив. Тепер у фіналі Кубка Іспанії "Атлетик" зустрінеться з "Барселоною".

Телепрограма