Головна Мапа сайту Контакти
RSS
5 червня 2009
Один день. Спорт

Гвардьйола не хоче бути тренером "Барселони"

21:06

Хосеп Гвардьйола відхилив пропозицію "Барселони" укласти з клубом новий контракт. Тренер, який виграв з Барсою Лігу Чемпіонів, Прімеру та Кубок Короля, не хоче обтяжувати себе тривалими зобов’язаннями з каталонським клубом. Контракт Гвардьйоли закінчується 2010-го року. Саме тоді він визначиться із подальшими  стосунками з Барселоною. Про інші тренерські призначення та гучні трансфери - в спортогляді Сергія Поліщука.

Мадридський Реал готовий придбати у Манчестра - Кріштіана Роналдо. Про це заявив новий президент королівського клубу Флорентіно Перес. Керманича Реала не лякає сума - 85 мільйонів Євро, яку хоче отримати англійський клуб за Роналдо. Мадридці вже давно полюють на португальського пів-захисника. Але Роналдо завжди заявляв, що хоче залишитися в Манчестері. І тільки після поразки 0:2 у фіналі Ліги Чемпіонів від Барселони - футболіст повідомив про згоду розглянути пропозицію мадридського клубу. Окрім Роналдо, Перес має намір придбати у Мілана - Кака. У президента Реала навіть уже є домовленість з італійцями про цей трансфер.

Франк Райкард став новим тренером Галатасарая. Голандський фахівець замінив на цій посаді Бюлента Коркмаза, який пішов у відставку після того, як Галатасарай закінчив сезон на п’ятому місці. Райкард підписав з турецьким клубом дворічний контракт. Нагадаємо, що протягом п’яти років голандець тренував Барселону. З каталонським клубом він виграв лігу Чемпіонів та двічі став Чемпіоном Іспанії. Рік тому Райкард пішов з Барси і досі залишався без роботи.

Телепрограма