Головна Мапа сайту Контакти
RSS
11 червня 2009
Один день. Спорт

Пройшли чергові матчі кваліфікації до Чемпіонату світу-2010

21:04

Зірковий гравець - ще не означає успішний тренер. Дієго Марадона зазнав чергової поразки у кар'єрі. У відборі до Чемпіонату світу збірна Аргентини поступилась Еквадору - 0:2. Тепер команда Марадони лише четверта у групі. А відрив від лідерів - бразильців - збільшився до 5-ти очок. Про інші матчі кваліфікації до Чемпіонату світу - у спортогляді Дмитра Євчина.

Фінляндія - Росія - 0:3. Відбір до ЧС-2010

Збірна Фінляндії на власному полі поступилась сусідам із Росії. У першому таймі Аршавін одним дотиком вивів Кержакова на ударну позицію. Той на швидкості "розібрався" із захисниками та голкіпером. Після перерви команда Хіддінка помітно додала. Бистров спочатку виграв боротьбу у двох суперників, а потім зумів і пробити. Яскалайнен до м'яча дотягнувся, та не допомогло. Кержаков знову був першим на м'ячі. Бодай натяку на боротьбу з боку фінів так і не з'явилося. Це й використали росіяни. Наприкінці гри Зирянов пробив під поперечкою. 3:0 після цієї перемоги, команда Гууса Хіддінка поступається лідеру - збірній Німеччини - лише одним очком.

Нідерланди - Норвегія - 2:0. Відбір до ЧС-2010

Зате збірна Голландії вже здобула путівку до Південної Африки. На слизькому полі, де найкращі піруети виписував Ван дер Ваарт, голландці обіграли Норвегію. Саме дер Ваарт у першому таймі навісив у штрафний майданчик, а там Оойєр вдало пробив головою. По перерві команда з країни тюльпанів закріпила перевагу. Ван Персі зберіг м'яч і віддав на Роббена. Півзахисник "Реала" з нульового кута влучив у ворота. 2:0 - голландці здобули сьому поспіль і головну перемогу у відбірному турнірі. 

Бразилія - Парагвай - 2:1. Відбір до ЧС-2010

Збірна Бразилії теж потішила своїх фанів. Хоча парагвайці робили все, аби цього не сталося. У першому таймі Кабаньяс щодуху пробив зі штрафного, м'яч зачепив ногу Елано і опинився в сітці. Цей результат бразильців, звісно, не влаштовував. Тому ще до перерви Робіньйо зрівняв рахунок. А в другому таймі мрії Парагваю про нічию розчинились у повітрі. Нілмар взяв гру на себе і не помилився. 2:1 - бразильці зберегли лідерство у південноамериканській відбірній групі. Однак збірна Чилі позаду тільки на одне очко.

Телепрограма