Головна Мапа сайту Контакти
RSS
9 липня 2009
Один день. Спорт

Київське "Динамо" закінчило підготовку до нового сезону

21:04

Київське "Динамо" одним із перших українських клубів закінчило підготовку до нового сезону. Це й не дивно, адже на носі - Суперкубок України. Перший серйозний іспит Валерія Газзаєва на посту головного тренера киян. Про останні новини зі стану чемпіона країни - далі в сюжеті.

Збір в Австрії для динамівців та Валерія Газзаєва був не лише підготовчим, а й ознайомчим. Гравці звикали до нового наставника, нових тренувань і немаленьких навантажень. Тренер придивлявся до майже незнайомих футболістів. Адже на посаді головного він усього близько трьох тижнів.

Валерій Газзаєв, головний тренер ФК "Динамо":

- Мы имели очень мало времени для того, чтобы подготовиться. На этом сборе я мог убедиться в возможностях каждого игрока. Уже не понаслышке, а собственными глазами.

Незважаючи на всього чотирнадцять днів підготовки, Газзаєв задоволений зборами в Австрії.

Валерій Газзаєв, головний тренер ФК "Динамо":

- Тот лимит времени, который нам был отпущен, мы провели с максимальной пользой.

А от що по-справжньому засмутило росіянина, то це високий травматизм підопічних. У Артема Кравця рецидив травми - без милиць нападника побачити можна буде ще нескоро. Тільки-но приєднався до команди новачок Алмейда, як одразу ушкодив ногу. До України він навіть не повернувся - залишився лікуватися в Австрії. Поза грою він більше ніж на місяць. На такий самий термін вибув і Станіслав Богуш. Втім, найбільший головний біль Газзаєва - захисники.

Валерій Газзаєв, головний тренер ФК "Динамо":

- Так редко вообще бывает - четыре центральных защитника, и все травмированы. Такого в футболе я не встречал.

До Києва "біло-сині" повернулися вчора. Часу на відпочинок зовсім обмаль. Матч за Суперкубок із "Ворсклою" вже в суботу.

На базі в Конча-Заспі динамівці пробудуть до завтрашнього ранку, а вже увечері протестують поле в Сумах.

Андрій Чернишков, Юрій Романюк, К1.

І у цей момент динамівці вже мали дізнатися від тренера, хто ж виведе команду на поле із капітанською пов'язкою. Валерій Газзаєв пообіцяв, що це точно буде українець.

Сьогодні, коли космічні кораблі борознять безкрайні простори, національність - річ умовна. Отак, українцями у "Динамо" у нас є і Алієв зі своїм російським корінням, і Мілевський з білоруським. Останній взагалі навряд чи вдягне пов'язку, якщо тільки вона не від Гуччі.

Телепрограма