Головна Мапа сайту Контакти
RSS
10 липня 2009
Один день. Спорт

У Криштіано Роналдо з'явився двійник

21:04

У найдорожчого гравця планети з'явився двійник. Іспанський хлопчина Модесто Діас вважає себе схожим на Криштіано Роналдо, як дві краплини води. У юнака така ж зачіска, сережки у вухах та окуляри. Він теж обожнює футбол. Навіть копіює фірмові фінти, притаманні португальському півзахисникові мадридського "Реала". Із близнюком Криштіано Роналдо знайомився і Дмитро Євчин.

У нього два життя. Причому про власне Модесто Діас вже забув. Останні кілька років уродженець півдня Іспанії, міста Малаги, перевтілюється у Криштіано Роналдо. До абсолютної схожості справа не доходить. Приміром, апартаменти хлопця - це отака кімнатка з комп'ютером. Завдяки інтернету Модесто знає про свого ідола майже все. Тепер він постійний відвідувач офіційного сайту мадридського "Реала". Щодня перевіряє новини та відео з португальцем.

Модесто Діас, двійник Криштіано Роналдо:

- Я не змінив свого імені. Проте регулярно міняю місце проживання. Подорожую слідом за Роналдо. Адже він живе справжнім життям.

Отже, наступний пункт призначення Модесто - Мадрид. Перед переїздом він, як і його кумир, пройшов медогляд. Показовий, заради відеоархіву. Щоб іще раз підтвердити зовнішню схожість із гравцем "Реала". До свого відео-досьє Модесто ставиться прискіпливо. Він всерйоз планує стати дублером Криштіано Роналдо. І планує замінювати його на різних заходах. Проте мало мати обличчя, як у кумира. Потрібно грати як він, вважає Модесто. Отже на стадіоні Діас вивчає прийоми Роналдо. Виходить, звісно, не все, проте кілька рухів Модесто копіює абсолютно точно.

Модесто Діас, двійник Криштіано Роналдо:

- Реакція фанів на придбання Роналдо неймовірна. Я особисто з ним ще не зустрічався, однак дуже сподіваюся, що колись це таки станеться.

Якщо зважити на наполегливість Модесто Діаса, то зустрічі з ним Криштіано Роналдо не уникнути. Тим більше півзахисник вже провів перше тренування у складі "Реала". Ось він - Так близько! Модесто Діасу варто тільки перебратись до Мадрида з Малаги.

Дмитро Євчин К1.

Телепрограма