Головна Мапа сайту Контакти
RSS
6 серпня 2009
Один день. Спорт

Найцікавіші товариські матчі за участю європейських грандів

21:07

Команди з популярних європейських чемпіонатів поступово завершують підготовку до сезону. Кількість товариських матчів зростає, і в них вже можна відстежити основних виконавців, тактику та загальну готовність клубів. Про найцікавіші матчі за участю європейських грандів - наші кореспонденти.

"Лін" - "Ліверпуль" - 0:2. Товариський матч

Андрій Воронін отримав один з небагатьох шансів показати себе в "Ліверпулі". У товариському матчі з норвезьким "Ліном" українець вийшов зі стартових хвилин і наприкінці першого тайму зміг забити гол. Після подачі партнера нападник головою проштовхнув м'яч у ворота суперника. Ще одним м'ячем за англійців по перерві відзначився Нгога. Одразу після цього Вороніна змінив Стівен Джерард. Втім, особливої загрози його вихід не приніс. Рахунок залишився незмінним.

"Сіетл Саундерс" - "Барселона" - 0:3. Товариський матч

"Барселона" продовжує розважати американську публіку і паралельно громити місцевих грандів. У матчі з "Сіетл Саундерс" виблискував суперталант Мессі. Спочатку він відкрив рахунок ударом з далекої дистанції, потім втратив кілька моментів і знову забив. Ідеально обробивши м'яч, зблизька проштовхнув його повз голкіпера суперника. У другому таймі на поле вийшла каталонська молодь. Вони теж сіетлівців не пожаліли і незабаром забили ще два голи. Зробили це вихованці барселонської футбольної академії Жжефрен та Ледесма.

"Рейнджерс" - "Манчестер сіті" - 3:2. Товариський матч

Більше інтриги було в битві британських "Манчестер сіті" та "Рейнджерс". Стараннями Ново першими рахунок відкрили шотландці. Манчестерці з відповіддю не забарилися - Айрленд розстріляв воротаря скоттів. А на початку другого тайму Петров вивів англійців вперед. Але це був далеко не кінець матчу. "Рейнджерс" відігрався після удару Мілера, а на останніх хвилинах в кращих традиціях шотландського футболу вирвав перемогу. Вирішальний м'яч - на рахунку Уейра.

Телепрограма